- Dette er et lag vi skal slå

Publisert

Mandag kveld spiller Søgne HKs A-lag seriekamp i kvinnenes 3. divisjon på hjemmebane i Tinntjønnhallen. Motstander er AK 28 fra Kristiansand.Laget har imponert gjennom hele høstsesongen etter 3. divisjonsdebuten, og ligger per i dag helt i toppen av tabellen. Søndag er kvinnene på sølvplass, to poeng bak Sola 2. Stavanger-laget har to kamper mer spilt en Søgne HK.

- AK 28 er et lag vi skal slå. Jeg har sett dem noen ganger i år og selv om de har dyktige spillere, er vi i bedre form, og stiller med et toppet lag fra en spillerstall helt uten skader, sier trener Bjørn Hagen til N247 søndag.
Han sier videre at han blir skuffet om laget hans skulle gå på sesongens andre tap denne sesongen.
Frimerke
- AKs spillere kjenner godt noen av spillerne våre, og jeg kan se for meg at noen av våre får frimerke på seg mandag. Det er noe vi skal takle for vi har en mer enn god nok spillerstall til å takle slike situasjoner. Laget har mange spillere som kjemper om spilletid, og det er en takknemlig situasjon for en trener, fortsetter han.
Hagen håper på mange tilskuere i Tinntjønnhallen mandag kveld klokken 19.40.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Line Govertsen Bjelland i kamp tidligere denne sesongen. (Foto: Nicolai Prebensen).
- Jeg synes kanskje det har vært litt få tilskuere på kampene våre. Dette er idrett på høyt nivå og spillerne trenger all den støtten de kan få. Det er stor forskjell på å spille med litt trøkk på tribunen enn med fullt trøkk. Dette er noe spillerne uttrykker selv og de biter nok ekstra fra seg hvis det er «stinn brakke» og et øredøvende «bråk» fra tribunen. Dette er en mandagskamp og kanskje vi klarer å fylle hallen i morgen. 
Ukedag
- Jeg ser at det før jul kan være trangt med tid for folk, det skjer mye i helgene nå. Mandag er en ukedag og kampen går på kvelden, så det er lov å håpe på mye folk, avslutter han.
Trener Bjørn Hagen sier han blir skuffet om laget hans går på tap nummer to for sesongen mandag kveld i Tinntjønnhallen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS