- Dette må være tidenes Vedderheiakonsert

Publisert

- Dette hadde vi aldri greid uten frivilligheten og sponsorene, sa Inger Frantzen til N247, en time ut i årets utgave av Vedderheiakonserten 2019.


I motsetning til enkelte andre år i serien av konserter spilte været veldig på lag med arrangørene i år, med strålende solskinn og et kvikksølv som viste mange grader over 20-tallet mandag ettermiddag og kveld.
- Viktige
- De frivillige og ikke minst sponsorene er en viktig del av dette arrangementet og i år fikk vi med en ekstrasponsor som også har stand her i dag. Repstad Anlegg og Repstad Eiendom har vært med i alle år, og i år stilte de som bygger vei under oss med midler og stand hvor alle som lurte på noe kunne stille spørsmål til veibyggerne.
På scenen og nedenfor scenen mandag ettermiddag danset jentene i Dancing Darlings, på artistlisten ellers var Casper Kuhlmann Kristensen signert og Søgnes nye «superband» Rastløs var med.
Artikkelen fortsetter under bildet.
Dancing Darlings foran scenen under Veddeheiakonserten mandag kveld. (Foto: Øystein Thorsheim)
Ballader og DJ
Det stoppet imidlertid ikke her. Frantzen forteller at i tillegg til de nevnte artistene var det i år også engasjert egen DJ, Vedderheias Tobias Lund trillet ut låter både ved starten av arrangementet og mot slutten av arrangementet. Innimellom alt dette spilte Fredrikke Tønnesen klassiske ballader for publikum på Vedderheia.
- Dette må uten tvil være tidenes Vedderheiakonsert, avsluttet en fornøyd Inger Frantzen i arrangørteamet.
Se flere bilder i karusellen nederst i artikkelen.
Sist oppdatert 27.08.2019 klokken 07:03 av Nicolai Prebensen
Masse moro og lek for de minste under Vedderheiakonserten mandag kveld. (Foto: Øystein Thorsheim)
Ettermiddagens konferansier var Einar Bjelland. Alltid i godt humør. (Foto: Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS