Di derre til HaugenParken 11. juni

Publisert

Otto Eriksen har i flere år sagt at akkurat

det

året ble det siste med gratiskonsert i HaugenParken. Det har ikke helt holdt stikk.


11. juni kommer Di derre til parken, og Eriksen sier til N247 onsdag kveld at han flere ganger har forsøkt å få bandet til Songdalen til denne etter hvert så tradisjonsrike konserten.
- Jeg har ikke klart dette tidligere, men gjennom manageren til Herborg Kråkevik gikk det endelig. Mye av årsaken til at de takket ja er nok at det er svært sjeldent de spiller på Sørlandet. Sist var under en intimkonsert på Odderøya for noen år siden. I tillegg ferier de 30 år i år, og skal ut på en rekke jubileumskonserter, sier han.
Kontrakt er skrevet og det blir som vanlig gratis inngang.
- Med hjelp av gode venner og medhjelpere får vi dette til i år igjen. Vi ser alle frem til årets begivenhet i vår flotte park i sentrum av Nodeland, sier Eriksen.

Artikkelen fortsetter under bildet.
Bildet av Otto Eriksen og Svein Frustøl er tatt i forkant av konserten med D.D.E. i juni 2019. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv).
Managementet Backstage skriver i presentasjonen av Di derre:
«Di derre, selve lyden av norsk 90-talls-pop, feirer i 2023 at de i 30 år har fått hele landet til å synge med på slagere som «Jenter», «Rumba med Gunn» og «Syk», og de fleste er etter hvert blitt godt kjent med både Berger, Erik Vea, Gunn og Faren til Ivar.

De gjorde comeback med et brak i 2013 og la ut på sin første store turné på mange år. De reiste land og strand rundt til utsolgte scener, jublende anmeldelser og stadig nye publikumsrekorder ble satt.»
N247 kommer tilbake til saken når våren kommer.
Nok en gang blir det folkefest midt i sentrum av Nodeland i Songdalen. (Foto: Nicolai Prebensen, arkiv)
Powered by Labrador CMS