Dobbelt sølv i Regionsmesterskap i sandvolleyball

Publisert

- Med deltagende lag fra Agder tok våre to lag to sterke sølvmedaljer i dagens mesterskap i sandvolleyball, skriver Olav Eieland. 
Lena Engebu og Christina Heiland er rutinerteog dyktige volleyballspillere med godt blikk for spillet. Begge har vært etablert i landsdelstoppen i sin aldersklasse i to års tid, og begge har vært regionslagsspillere i både inne -og ute7sand-volleyball. 
Også i år er disse spillerne tatt ut til Regionssmesterskapet som går i Stavanger 11. august, De spiller også i Junior NM som skal være i Oslo 4. august. 
Som forventet gjorde disse to jentene rent bord i gruppespillet og vant sin gruppe. I mellomspillet vant de semifinalen mot Maasbach/Kleivane fra Kristiansand Sandvolleyball Klubb med 2-0 i sett.
Fornøyd med sølv
I finalen ble det et knepent tap i en  tresettskamp med 15-6 i siste sett. Jentene er svært fornøyd med sølvmedaljen, og spesielt serv, mottak og innsats satt som et skudd, men de er litt lave jenter som sliter med blokkspillet sitt.
I G17 klassen var det de rutinerte spillerne Kristian Eieland og Daniel Bendiksen som spilte sammen for første gang. De hadde kun hatt to treninger sammen, men samspillet satt bra. Kristian er regionslagsspiller, og har deltatt i flere NM. Han skal også i år til Oslo i Junior NM sammen med Endre Try. 
Kristen/Daniel vant lett sine innledende kamper, men dessverre fikk de to kamper etter hverandre for så å gå rett til finale mot et sterkt KSK lag. Her ble det et knepent tap i en triller av en tresetts kamp i 28 graders varme. Guttene er likevel fornøyd med dagen og mener de kunne spilt bedre om de hadde fått bedre tid før finalen.
Kristian Eieland og Daniel Bendiksen spilte sammen for første gang. Også de endte på sølvplass i mesterskapet. (Foto: Privat)
Powered by Labrador CMS