Klare for «Farmen kjendis»: Bak f.v.: William Heimdal, Simon «Rambow» Tedros Negash, Isabel Skolmen, Agnete «Agnetesh» Husebye, programleder Dorthe Skappel, Tarjei Svalastog, Susann Goksør Bjerkrheim, Sarita Sehjpal, Brynjar Meling og Jan Henrik Gladkokken Syversen. Foran f.v.: Caroline Nitter, Victor Sotberg og Johanne Massey.

Dette er de nye «Farmen kjendis»-deltakerne

Publisert Sist oppdatert

– Denne gjengen har forlatt det moderne dagliglivet til fordel for gårdslivet 100 år tilbake i tid. Hvordan det går, får du se når en ny sesong «Farmen kjendis» kommer på TV 2 Play og TV 2 Direkte i 2025., skriver TV2 i en pressemelding onsdag morgen.

Tolv kjendiser er klare for tilværelsen som forpaktere på sørlandsgården Fredheim gård i Søgne-skjærgården, i det som blir den niende sesongen av «Farmen kjendis».

Når forpakterne ankommer gården vil de møte en gård som utstråler varme, sjøliv, rikdom og slektshistorie. Inne er rommene fargerike og livlige, og bærer preg av at beboerne er sjøfolk som har tatt med seg mang en raritet hjem fra tokt ute på de store hav. Malerier, samt sølv- og gullgjenstander som ikke hører hjemme på en vanlig norsk gård finner man overalt her.

Fredheim gård ligger idyllisk til på Monsøya i Søgne.

Seks uker

I seks uker skal deltakerne leve i disse omgivelsene og drive gården, før vi til slutt står igjen med vinneren av «Farmen kjendis» 2025.

Programleder blir Dorthe Skappel, som dermed leder sin andre sesong av «Farmen kjendis». Skappel var også selv deltaker i den sjette sesongen av serien, som ble sendt på TV 2 i 2022.

Powered by Labrador CMS