Når kjøpesenteret i Tangvall Arena trinn II åpner mot slutten av 2024 er Dressmann en av flere nye virksomheter som etablerer seg i Søgne.

Dressmann etablerer seg på Tangvall

Publisert Sist oppdatert
Cato Hersvik-Olsen er senterleder på Tangvall Arena.

– At Dressmann etablerer seg på Tangvall betyr vanvittig mye. Det er kjempeviktig at sånne aktører etablerer seg her, sier senterleder Cato Hersvik-Olsen, idet han signerer avtale etter avtale som skal fylle byggetrinn to av Tangvall Arena, skriver Avisen Kristiansand (KRS) mandag formiddag.

I følge avisen skal byggetrinn to åpnes i november neste år, og da vil Nordens største kleskjede åpne sine lokaler. Lokalet blir på 380 kvadratmeter og Hersvik-Olsen sier at han har vært i kontakt med Dressmann i lang tid før avtalen var i boks.

– Det var en lang prosess å få dette til, men en ryddig og fin prosess. Det er en kjempestor aktør som vil bety mye for Søgne. Søgne har aldri tidligere hatt et sted som en Dressmann butikk, det har vært noe som har manglet. Dressmann vil supplere Søgne og de andre butikkene på Tangvall på en veldig god måte, sier senterlederen til KRS.

Powered by Labrador CMS