Marius Strøm Fladstad i smachtilløp.

Fire årstider, uten Vivaldis hjelp

Publisert
Haakon med mikadspill utfordringer.

Vårens vakreste eventyr pleier å være rigging av sandvolleyballbaner og første turnering.

Søgne IL volleyball prøver å holde banene åpne fra påsketider, og da må man raska på. Vi har hatt en treårsprosess for å få erstattet kampbanene våre på grunn av byggingen av det nye skolesenteret på Tangvall. Vi har opplevd å stå uten baner, to baner, minibaner på syv meter og et parkanlegg med stein bedd og asfalt før noen tok til vettet og laget nåværende anlegg som nesten er godkjent.

I guffent vårvær ble det bare Haakon Eieland, Kjell Gunnar Ytre Eide, Bernt Emil Aamodt og Marius Strøm Fladstad samt undertegnede som tok dugnaden da resten av klubben var på påskeferie og reiser.

I år startet dugnaden med åtte grader og sol, nesten t-skjorte vær, før vi gikk over i vinter og snøfall. Deretter høststemning med storm fra vest, og avsluttet med en mini-turnering i vakkert vårvær.

Marius Strøm Fladstad innvier kiosk med kjøp av Kvikk L.unch. Olav Eieland i bya og Bernt Emil Aamodt står i kø.

Nytt av året er utstyrsbu som Kristiansand kommunes idrettsenhet velvillig har bygd til erstatning for klubbens gamle bu. Vi fikk innviet kiosk/sekretariat med salg av Kvikk Lunch til Marius etter seier på volleybanen. Nå gjenstår bare en større dugnad med gravemaskin(?) hvor plen og kantsettinger må fjernes, mer sand må på for å få banene godkjente som turneringsbaner.

Bernt Emil Aamodt ønsker velkommen til ny sandbu og nytt anlegg på Tangvall.
Powered by Labrador CMS