Dukket opp på biblioteket i Kristiansand, er nå i Søgne

Publisert

- I går kom denne skapningen på uventet besøk til Kristiansand folkebibliotek. Biblioteket vårt har mange bokormer, men det er første gang vi har en bokgekko, skriver kommunen på Facebook-sidene fredag ettermiddag. 
Videre står det at dette er en karismatisk og vakker øgle. Kranset gekko, som dette mest sannsynlig er, har veldig store øyne. 
- Om det er fordi den har forlest seg på bøkene, er uvisst. Dessverre kom den alene uten eier. Den er nå i trygge hender hos reptilbutikken i Søgne. Kjenner du til noen som savner den, står det videre i posten på sosiale medier.
Artikkelen ble først omtalt i Fædrelandsvennen.
- Vi fant ut at vi måtte gjøre noe for å få kontroll på den. Jeg satt egentlig bare og så på den mens de andre undersøkte hva vi skulle gjøre, forteller bibliotekar Else Marie Nesse til avisen.

Etter litt om og men kom de i kontakt med eieren av en reptilbutikk i Søgne, som sa seg villig til å komme og hente den lille skapningen, står det videre.
- Vi fant ut at vi måtte gjøre noe for å få kontroll på den. Jeg satt egentlig bare og så på den mens de andre undersøkte hva vi skulle gjøre, forteller bibliotekar Else Marie Nesse til Fædrelandsvennen. (Foto: Kristiansand kommune/Privat)
Powered by Labrador CMS