Ny skuespiller i rollen som Kaptein Sabeltann

Publisert

Etter 13 sesonger med mørke sommernetter og kanonsmell har kruttrøyken lagt seg for Kyrre Haugen Sydness. Etter grundig research og en omfattende prosess kan Dyreparken nå melde at Pål Christian Eggen er klar for sjørøvernetter i Kjuttaviga, melder Dyreparken i en pressemelding onsdag.

- Det er en stor glede å ønske Pål Christian Eggen velkommen inn i verdens beste sjørøvergjeng. Vi gleder oss stort til å se ham på scenen i Kjuttaviga til sommeren, forteller Anniken B. Schjøtt som er markeds- og kommunikasjonsdirektør i Dyreparken.

Pål Christian Eggen er født i 1976, og er skuespiller og musikalartist som har tatt sin utdannelse ved Statens teaterhøgskole (2002-2005). Eggen har deltatt i flere skuespill og TV-innspillinger, og er kjent fra Trøndelag Teater, Nationaltheatret og Det norske teatret.

I 2019-2021 spilte Pål Christian Eggen hovedrollen som selveste Peer Gynt på Gålå.

- Dette kommer til å bli utrolig gøy! Jeg gleder meg stort til å ta fatt på denne ikoniske rollen som selveste Kongen på Havet, sier Pål Christian Eggen i meldingen.

Opphavsmann Terje Formoe og regissør Bjørn Sæter har brukt god tid på å finne riktig kandidat til den store rollen som Kaptein Sabeltann.

- Rollen som Kaptein Sabeltann er svært betydningsfull for publikum og fans fra hele landet. Det har derfor vært viktig for oss å bruke tid på prosessen sånn at vi er sikre på at vi har funnet rett kandidat. Gjennom våre samtaler, vokal-session i studio, Pål Christians personlighet og omfattende erfaring som skuespiller er jeg blitt overbevist om at han er vår mann. Nå har jeg funnet roen og jeg gleder meg stort til å se selveste Kaptein Sabeltann gå i land i Kjuttaviga 4. juli, sier en fornøyd Terje Formoe.

Pressemeldingen er forkortet.

Powered by Labrador CMS