Adm. direktør Per Arnstein Aamot og hotelldirektør Øyvind Eikaas i Dyreparken.

En halv milliard kroner er ikke nok

Publisert
Dyreparken Hotell får åtte nye familierom, 60 nye balkonger, tre ganger større kjøkken, ny fasade, nytt inngangsparti, varemottak, garderober og lager, i tillegg til nytt navn.

Det er ikke lenger dagsbesøket alene som trekker gjester til Norges største turistdestinasjon. Dyreparken har investert betydelige summer i overnatting de seneste årene. Omtrent 500 millioner kroner er satset på overnattingstilbudet helt siden åpningen av sjørøverhotellet Abra Havn i 2012. I dag har Dyreparken syv overnattingskonsepter med ca. 640 rom og 2 700 sengeplasser totalt. Nå investeres og utvides det ytterligere.

– Dette er en strategisk satsing med mål om å være best på opplevelser. Våre gjesteundersøkelser viser at de som velger å kombinere besøk med overnatting hos oss, får den beste opplevelsen av Dyreparken. I høysesongen ser vi at etterspørselen etter overnatting er betydelig og økende. Derfor satser vi ytterligere på dette, sier administrerende direktør Per Arnstein Aamot.

I disse dager revitaliseres store deler av Dyreparken Hotell til fordel for både gjester og ansatte. Det blir åtte nye familierom, 60 nye balkonger, tre ganger større kjøkken, ny fasade, nytt inngangsparti, varemottak, garderober og lager. Og nytt navn blir det også.

– Hvordan det kommer til å se ut og hva det skal hete, skal vi offentliggjøre 14. november. Vi gleder oss til å vise hva våre planer er, forteller direktøren.

Men det stopper ikke der. Det nyeste overnattingskonseptet Juliusskogen skal også utvides, og dette for tredje år på rad. Det investeres 23 millioner kroner i ytterligere 34 hytter, noe som gir Juliusskogen totalt 120 enheter neste år.

– Gjestene våre elsker å bo i Juliusskogen med klatreløyper over hyttetakene, nærhet til naturen, samt kort avstand til Dyreparken og Badelandet. Vi gleder oss til å ta imot enda flere overnattingsgjester i 2024, avslutter Dyreparkens hotelldirektør Øyvind Eikaas.

I begge byggeprosjektene samarbeider Dyreparken med flere lokale entreprenører.

Powered by Labrador CMS