Administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot.

Dyreparken med besøksrekord onsdag

Publisert

– I går, onsdag 19. juli, ble det satt ny besøksrekord på én dag i Dyreparken med 23.059 besøkende, skriver parken i en pressemelding torsdag.

Den gamle rekorden var på 22.761, og har tronet på toppen helt siden 2010. I går kunne Dyreparken altså feire at rekorden var slått med hele 298 gjester.

- Det er nok mange som har ventet litt på opphold og bedre parkvær. Det ser vi på besøket denne uken. Nå er det mange som kommer på besøk til oss. Vi har heldigvis god plass og god kapasitet, og vi både ser og opplever at de som besøker oss trives og koser seg. Det er vi veldig glade for. Og ekstra gøy med rekordbesøk, selvsagt, sier administrerende direktør i Dyreparken, Per Arnstein Aamot i meldingen.

Også i dag, torsdag 20. juli, blir det godt besøk i parken.

- Besøket i juli er som regel størst midt i uken. Slik som tirsdager, onsdager og i dag på torsdager. I helgene i juli er det normalt litt færre som besøker oss, avslutter Aamot.

«Rekordtallet er totalt antall besøkende fordelt på Dyreparken, Badelandet, samt kveldsforestillingene med Kaptein Sabeltann og Sirkus Jesper», står det i pressemeldingen.

Powered by Labrador CMS