Arrangørene håper på fint vær og mange besøkende når Elvefestivalen 2023 tar imot publikum på Søgne gamle prestegård søndag 10. september.

– En god arena å vise seg frem og rekruttere nye medlemmer

Publisert

– Flere frivillige lag og foreninger har allerede meldt seg på til årets Elvefestival, men det er fremdeles god plass og mulighet for flere til å være med når festivalen arrangeres søndag 10. september, sier Phally Long Prum fra frivillighetsenheten i Kristiansand kommune.

Det er Søgne gamle prestegårds venner som står som arrangør av den årlige Elvefestivalen på Søgne gamle prestegård. Den kommunale enheten bidrar med koordinering og kontakt mot lag og foreninger som har lyst til å vise seg frem for publikum i de flotte omgivelsene på kultursenteret.

Nye deltakere

– Vi har allerede fått med flere nye frivillige i år og synes det er kjempegøy at nye aktører får øynene opp for denne muligheten, sier Phally og nevner i fleng Søgne hagelag, Birdlife Norge (tidligere Norsk Ornitologisk Forening), Søgne turnforening med løype for barn og Søgne kajakklubb med egen utstilling.

Hun trekker videre fram Vitensenteret med et spennende og spektakulært program og det etter hvert så tradisjonsrike andeløpet i Søgneelva. Her fortsetter arrangørene med «bedriftsklassen» som ble etablert i pandemiårene, og allerede nå har lokalt næringsliv tegnet seg for rundt 650 små gule ender og gir med dette et solid økonomisk bidrag til frivilligheten i bygda.

– Nå håper arrangørene på kjempeflott vær i midten av september. Elvefestivalen er både en flott anledning for lag og foreninger til å få vist seg frem, og like mye en gylden mulighet for alle innbyggerne til å bli kjent med lag og foreninger som er aktive i bygda. I tillegg til alle aktiviteter og utstillinger, holder kafeen på prestegården åpent med forfriskende servering. Endelig program for dagen kommer når alle aktører er klar, sier Phally Long Prum.

Lag og foreninger som ønsker å melde seg på årets Elvefestival kan gjøre det via denne lenken.

Spente festivaldeltakere venter på målgang i andeløpet.
Powered by Labrador CMS