FARMEN 2023: Foran fra venstre: Carla Maria Haringstad, Diana Rooz, Kornelia Kløv og Martin Hals Johannessen. Midten fra venstre: Björk Valnes Atladóttir, Anders Rydning, Erika Ellingsen, Bent Inge Høiland Rundevold, Charlotte Tigerstedt og Bård Kristiansen. Bak fra venstre: Per Georg Johansen, Sebastian Eide, Yassin El Barkani og Kathrine Jakobsen.

Denne gjengen ser du på «Farmen» i høst

Publisert Sist oppdatert
Fredheim gård ligger idyllisk til på Monsøya i Søgne.

Her er årets 14 nye «Farmen»-forpaktere, klare for høstens store tv-eventyr på det blide Sørland.

Årets «Farmen»-sesong starter på TV 2 Play og TV 2 Direkte tirsdag 19. september. 2023-utgaven er den 19. sesongen av TV 2-suksessen, og Niklas Baarli (34) er klar for sin andre høst som programleder, skriver TV 2 i en pressemelding tirsdag..

Etter noen sesonger på innlandsgårder er «Farmen» i år tilbake ved havet – nærmere bestemt på Fredheim gård i Søgne på Sørlandet. Dette er imidlertid ikke den eneste endringen i årets utgave av «Farmen»:

– I tillegg til en ny og fantastisk gård og en strålende bukett med nye deltakere, kommer vi med flere store nyheter i årets sesong av «Farmen». Noe av det jeg synes er mest spennende er at det i år er alle mot alle på «Farmen», ved at førstekjempen kan velge hvem hen vil som andrekjempe – uavhengig av kjønn. I forbindelse med dette vil det også bli introdusert noen nye tvekampgrener, som vi gleder oss til å vise frem til seerne, forteller Trygve Rønningen, som er programredaktør og direktør for innholdsstrategi i TV 2.

– «Farmen» utvikler seg stadig, og vi ser alltid etter nye grep som kan fornye og overraske. Dette gjelder både «Farmen» og våre øvrige programmer. Vi håper at dette nye grepet i «Farmen» kan gi oss både nye konstellasjoner og nye historier å fortelle, sier Rønningen videre.

Powered by Labrador CMS