Fredheim gård ligger idyllisk til i Søgne.

Dette er årets «Farmen»-gård

Publisert Sist oppdatert

«Farmen» vender tilbake til Sørlandet for innspillingen av sesong 19, som sendes på TV 2 i høst.

– «Farmen» returnerer i år til vakre Fredheim gård i Søgne utenfor Kristiansand, forteller TV 2s programredaktør, Kathrine Haldorsen.

«Farmen» 2023 spilles inn på Fredheim gård i Søgne.

Det er ikke første gang «Farmen» spilles inn på gården i Søgne. I 2006 ble nemlig sesong 4 av realityserien spilt inn på Fredheim gård – en sesong som ble sendt på TV 2 vinteren og våren 2007, og vunnet av Mikkel Isak Eira.

– Nå gleder vi oss til å reise tilbake til denne vakre kystgården på Sørlandet. Vi skal ut av skogen, og i år skal det bli fokus på sjømannslivet, seilskuter og havet, forteller Haldorsen videre.

Synes du det høres det fristende ut med saltvann i håret og sørlandsidyll anno 1923? Det er fortsatt åpent for nye søkere! Søknadsskjema finner du her. Søknadsfristen er 31. mai.

– Vi har fått mange spennende søkere, men det er fortsatt mulig å melde seg på. For dem som blir med ligger alt til rette for et drømmeopphold langs Sørlandets fantastiske kystlinje, og med regionens spennende sjømannshistorie som bakteppe, sier programredaktøren.

«Farmen» 2023 spilles inn på Fredheim gård i Søgne.

«Farmen»-produksjonen inntar Sørlandet i sommer, og sesongen sendes på TV 2 Play og TV 2 Direkte høsten 2023.

– Planleggingen av sesongen er godt i gang og produksjonsselskapet Strix, som produserer «Farmen» for TV 2, har allerede etablert et svært godt samarbeid med kommunen og lokalbefolkningen, sier Kathrine Haldorsen.

Powered by Labrador CMS