– Mye moro med maskefest på Rosseland skole

Publisert
– På forhånd hadde skolens lærere sørget for at alle elevene hadde laget hver sin maske, skriver artikkelforfatter Elsa Marit Aandstad Knutsen.

Med et ønske om å bidra med noe positivt, og inkludere alle, inviterte FAU ved Rosseland skole til Maskefest torsdag 14. mars.

På forhånd hadde skolens lærere sørget for at alle elevene hadde laget hver sin maske. Noen i papp, andre laget av gibs, noen pyntet lite, andre mye, kreativiteten har vært stor!. Uansett maske – dannet de rammen for en felles opplevelse i gymsalen denne kvelden. Med maskene på, kunne festen begynne.

Skolens gymsal var pyntet med ballonger, plakater, vimpler og mere til da første til fjerde klasse ankom kl. 17.00. Halvannen time ble fylt med lek og moro, popcorn og brus, musikk og dans.

Etter en liten pause, var det mellomtrinnet sin tur. Det ble mye aktivitet her også, og gymsalen var full av liv og lyd. Det er fint når elever på tvers av trinn og alder får opplevelser sammen.

FAU vil takke skolens ansatte for godt samarbeid og elevene for god deltakelse! Vi i FAU ønsker å bidra, og vi heier på Rosseland skole!

Powered by Labrador CMS