Rekordfestivalen på Hegni

Publisert

Fredag 11. og lørdag 12. august arrangeres Rekordfestivalen på Hegni på Hovden for 14. gang. Vi har i år hatt fokus på «lokale» artister fra våre nærliggende byer og tettsteder; Kristiansand, Haugesund og Vest-Telemark. Fra Kristiansand kommer The Looming med Jan Birger Gran i spissen. Det blir stemningsfullt og fortryllende.

Fra Haugesund kommer ingen ringere enn Kindred Fever. Denne duoen fra Haugesund er noe av det råeste innen norsk rock og låter som et godstog i full galopp. De har ligget i dvale i fire år, og tar steget ut av dvalen på Rekordfestivalen.

Fra Vest-Telemark kommer både E-76, et band som har herja bygdene i mange tiår og selveste Odd Nordstoga. Han spilte på Rekordfestivalen i 2016, og i år blir det igjen grisehyl når han vender «heim».

Hver lørdag under festivalen arrangerer vi en fjelltur med en musikalsk overraskelse, og i år er den så lokal som den kan bli. Avgang fra Hegni kl. 11.00.

Vi bygger bygger videre på fjorårets suksess med familiekonsert, og inviterer lokal ungdom til å opptre på scenen inne på festivalområdet. Dette er gratis for alle. I tillegg til ungdommene kommer et av bandene som skal spille seinere på dagen til å dra på med noen låter. Etter familiekonserten er det Andeløp i Otra. Må raskeste and vinne.

Rekordfestivalens frivillige heter Múrter, og er definert som en person som jobber jevnt og trutt, men ikke nødvendigvis så fryktelig fort. De har også et eget band som starter konsertrekken på lørdag, og er Hovdens godt bevarte stemningsbombe; de vet hvordan man lager liv. Den beste oppladningen vi kan få til resten av dagen og vil garantert sette i gang dansefoten.

Lørdagen avsluttes med Whammyboy, også med base i Kristiansand. De har turnert Europa og Norge med forrykende liveopptredener like quirky, fengende og sprudlende som musikken deres denne sommeren.

De fleste konsertgjengere har en forkjærlighet for 80-tallsmusikk. Det har de også på Rekordfestivalen. Derfor avsluttes lørdagen med Miami Vice Machine. Her blir det høyt hår, fete kostymer og allsang langt oppi Setesdalsheiene.

Etter siste konsert er det offisielt afterparty på Hovdestøylen.

Velkommen til Rekordfestivalen på Hovden hvor billetter kan bestilles via Check In.

Powered by Labrador CMS