Sprudle-general Jorunn Rosland gleder seg til Sprudlefestivalen.

Spektakulær St.Hans feiring på Tangvall

Publisert
Sprudlehatten vil helt sikkert være et «must» for de som for tak i en.

Lørdag 24. juni, som er selve Sankthans-dagen, arrangerer Jorunn Rosland og hennes hjelpere Sprudlefestivalen på Tangvall Torg. Et arrangement som gjennom dagen vil ha et program for alle generasjoner.

Det hele starter kl 11.30 med ansiktsmaling for de yngste, etterfulgt av danseoppvisning av Søgne Danseklubb og den populære musikkbingoen for barn. Rundt kl 16.30 blir det trekkspillmusikk fra Kikki og Gunnar for et noe eldre publikum. Alt dette vil være gratis.

På kvelden blir det konsert ved Sprudlebandet, Busserulls jubalon orkester og GT-duo, hvor man må kjøpe inngangsbillett. Til disse konsertene er det allerede solgt over 200 billetter.

Sankthans-bål og båt

Eirik Kjær, Hans Arthur Frigstad og Inger Lise Øvland fra Sparebanken Sør ser frem til Sprudlefestivalen på Tangvall.

Siden dette arrangeres i forbindelse med Sankthans har arrangøren gått til anskaffelse av et spektakulært Sankthans-bål som vil brenne hele dagen og kvelden uten noen form for brannfare. I tillegg har arrangøren fremskaffet en trebåt som gjør at enkelte vil få muligheten til å føle at de faktisk er ute i båten på Sankthans-dagen.

Sponsorhjelp gjør dette mulig

Ettersom Sprudlefestivalen er et gratistilbud på dagtid har arrangøren vært avhengig drahjelp fra sponsorer.

– Da vi fikk spørsmål om vi ville være med å bidra til dette arrangementet, var det ingen tvil hos oss. Her ville vi være med å bidra til at det skjer noe i bygda, og det er kjempepositivt at Sprudlefestivalen sørger for at det blir liv og røre på Tangvall torg. Vi går inn som stolt hovedsponsor av dette arrangement og håper at vi kan bidra til at Sprudlefestivalen kan bli en årlig happening på Tangvall, kommenterer Hans Arthur Frigstad hos Sparebanken Sør.

Lars Repstad Håverstad fra Agder Eiendomsselskap bidrar som hovedsponsor til at Jorunn Rosland kan gjennomføre Sprudlefestivalen .

Samme mann melder også at de 30 første kundene som henvender seg hos Sparebanken Sørs avdeling i Søgne vil få gratis billetter til konsertene på kvelden samt hver sin eksklusive Sprudlehatt.

Har kontrollen

Selv om Sprudle-general Jorunn Rosland har mange baller i lufta før festivalen, så melder hun om god kontroll på det aller mest, så da er det bare for Søgne-folket i alle aldre å møte frem til en annerledes Sankthans feiring i Søgne.

Powered by Labrador CMS