Bildet er fra frisbeegolfbanen på Tinntjønn i Søgne.

«Nærmer seg realisering av frisbeegolfbane på Nodelandsheia»

Publisert

– Vi er begeistret over å kunne dele nyheten om at vi nærmer oss realiseringen av vår etterlengtede frisbeegolfbane på Nodelandsheia! Dette spennende prosjektet ville ikke vært mulig uten den fantastiske støtten vi har fått fra både lokalsamfunnet og lokale bedrifter, skriver Kjetil Ersdal og Eirik Skarpeis i en melding til media tirsdag.

De representerer Nodelandsheia Frisbeegolf-klubb i Songdalen.

«Vi er glade for å kunngjøre at Svarttjønnheia og Svalåsvegen velforening har gått inn som støttespillere for prosjektet vårt. Deres bidrag og støtte på til sammen 65.000,- er uvurderlig for å sikre oppstart av frisbeegolfbanen. Vi er nå i ferd med å kontakte lokale bedrifter for å bli hullsponsorer for vår 18-hulls frisbeegolfbane. Dette gir bedriftene en flott mulighet til å vise sin støtte til lokalsamfunnet samtidig som de får eksponering på banen vår. Vi oppfordrer alle bedrifter som er interessert til å ta kontakt med oss så snart som mulig.»

– For å sikre finansieringen av prosjektet, vil vi søke midler fra både lokalbanken og bydelsfondet i Kristiansand kommune. Disse midlene vil være avgjørende for å kunne fullføre utbyggingen av banen står det videre i meldingen.

Overveldet

Initiativtakerne skriver videre at de er overveldet over det store engasjementet og den dugnadskraften som er blitt vist så langt. 

– Stiftelsesmøtet på Tunballen skole mandag denne uken var en stor suksess, med over 35 fremmøtte unge og voksne som alle deler vår entusiasme for å få en ny aktivitet i nærmiljøet.

– Vi vil fortsette å holde dere oppdatert om fremdriften i prosjektet, og vi oppfordrer alle til å fortsette å støtte oss på vår vei mot å få en flott frisbeegolfbane på Nodelandsheia. Vårt håp er at vi kan kaste den første discen allerede sommeren 2024, avsluttes meldingen med.

Powered by Labrador CMS