Finner Søgnes trener-duo tilbake vinnerhumøret etter stortapet sist?

Klarer laget å reise seg?

Publisert

Lørdag ettermiddag møter Søgne-herrene FK Donn på Søgne stadion. Etter mandagens stortap mot serieleder Våg er det å håpe at våre lokale helter finner tilbake den gode formen de hadde før kampen mot Våg.

FK Donn som populært kalles lakkskoklubben er et godt lag som i fjor rykket ned fra 3. divisjon og som har ambisjoner om snarlig opprykk.

Få seiere

Gjennom tidene har som regel Donn spilt på et eller to nivå høyere enn Søgne og de gangen de har spilt i samme divisjon så har omtrent alltid Donn trukket det lengste strået, så skal det bli poeng til hjemmelaget i morgen må kollektivet fungere slik at det ikke renner inn masse baklengsmål.

Søgne stiller med følgende startoppstilling: Sindre Tjørhom, Sander Tønnessen, Dan-Roger Roland, Elias Kjøstvedt, Håkon W. Fjeld, Jone Haukland, Kevin Johansen, Markus Aamodt, Jarle Rogstad, Kristian Aarhus og Samuel Lavik. P

På benken finner man blant annet de rutinerte herrene Ditlef Ueland og Morten Dalene. I tillegg er Daniel Aamodt endelig klar for noen minutter på banen etter et lang skadeavbrekk.

Avspark er lørdag klokka 15.00 på Søgne stadion.

Powered by Labrador CMS