Det var ikke så mange sjansene Fløy produserte før pause. Har har Egersund-keeperen full kontroll.

- Vi burde tatt ett poeng

Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen manet spillerne ekstra mot slutten da Fløy presset på for ei utlikning.

Det ble dømt to straffespark i kampen mellom Fløy og topplaget Egersund på Cemo Arena på Flekkerøy lørdag. Gjestene traff, mens vertene bommet.

Tapte

Det holdt for å kapre alle tre poengene, og etter kampen fikk de gule og sorte fra vestlandet ennå mer og juble for. Naboen på tabelltoppen, Lyn 1896 gikk på ei skikkelig blemme og tapte 1-2 mot Grorud. Så nå leder Egersund med tre poeng (45) på Oslo-klubben, som riktignok har en kamp mindre spilt.

I første omgang var det gjestene som hadde ballen mest. De styrte spillet og produserte de fleste sjansene på det slitte kunstgresset. Etter snaue halvtimen spill ble en Egersund-angriper unødvendig felt, mens han faktisk var på vei ut av boksen. Magnus Dahlby gjorde ingen feil fra krittmerket. Fortjent 0-1 i protokollen når de 22 spillerne tok seg en hvilepause.

Mer med

Etter hvilen kom de blå og hvite langt mer med i spillet. Gjestene rygget litt med midtbanen sin, og Fløy forsøkte så godt de kunne. Det ble med noen halvsjanser. Presisjonen på de avgjørende pasningene og sjansene satt ikke, og det måtte en soleklar hands til for at Fløy skulle få en mulighet til ei utlikning. Men Peder Dovlands avslutning gikk akkurat i den retning Egersund- Knut Andre S. Skjærstein kastet seg. Utover i omgangen beholdt Fløy trykket, men som skrevet; Det som ble skapt, var ikke presist nok.

- Vi kjører jo over dem etter pause, og vi burde så absolutt tatt med oss ett poeng, sa Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen etter kampen.

- Joda, de gjorde vel det, men de skapte jo ikke all verdens, parerte Egersund-trener Kjell Andre Thu.

Neste helg drar Fløy til Oslo for å møte et veldig sultent Lyn-lag som jo dummet seg ut mot Grorud lørdag. Fløy på sin side satser på å komme inn på det fin-fine vinnersporet de var i før lørdagens tap med tolv poeng på de siste fire kampene.