Målscorerne for Fløy i Molde søndag. F.v.: Preben Hille, Kristian Eriksen og Arent-Emil Hauge.

Fløys tredje strake

Publisert Sist oppdatert

Fløy er litt i siget for tiden. Søndag ettermiddag kunne de reise hjem med en helt fortjent 0-3 seier mot Træff i Molde, og dette er de blå og hvites tredje strake trepoenger i strekk.

Veldig gøy

Som vanlig blir klubbens bortekamper vist på storskjerm i klubbrommet i Flekkerøyhallen, og der var selvfølgelig stemningen på topp. Kommentarene fulgte på løpende bånd, og nå som laget er på sikker plass så langt, kan man unne seg å være litt kjepphøye etter mer eller mindre å ha ligget under streken helt siden seriestart.

Hvis VIF2 taper sin kamp mandag, har Fløy både Fram, VIF2, AAFK2 og Brattvåg bak seg på tabellen.

- Dette er et godt håndverk av trener Marius Kjørvik Johansen, var en av kommentarene som fulgte i klubbrommet etter kampslutt.

Fløy-treneren overtok hovedansvaret etter at Johannes Hardarsson trakk seg på tampen av vårsesongen, og i de siste kampene har Fløy imponert både spillemessig og med en ekstra glød.

To kjappe

Det var bare spilt i 14. minutter da Kristian Eriksen scoret for Fløy på en elegant stuss. To minutter senere fikset Preben Hille 2-0 på like vakkert vis, og Fløy hadde full kontroll på kampen. Riktignok forsøkte Træff seg et par ganger, men sisteskansen Ante Knezovic og et greit organisert forsvar ryddet opp i de ytterst få sjansene som kom. Etter ti minutters spill i andre omgang scoret Arent-Emil Hauge Fløys tredje mål, og kampen var mer eller mindre kjørt for et usedvanlig blekt hjemmelag.

Til helgen blir det en ny bortekamp. Kjelsås er verter, før Fløy tar i mot serieleder Egersund. Videre følger Lyn borte. Med andre ord; Tre veldig tøffe kamper.