Målscorerne for Fløy var Axel Kloster, Kristian Eriksen og Fredrik Lien.

Sterk seier til Fløy

Publisert Sist oppdatert

Fløy tok en meget sterk seier borte mot Kjelsås som om drøye tre uker spiller semifinale i NM hjemme mot Molde.

Fløys scoringer kom ved Fredrik Strømland Lien og Kristian Eriksen som scoret i sin fjerde kamp på rad etter sommerens overgang. Disse to målene kom midtveis i første omgang da Fløy spilte meget bra fotball og hadde i denne perioden to skudd i tverrliggeren i tillegg til scoringene.

I begynnelsen av andre omgang hadde Kristian Eriksen en meget stor sjanse til å øke ledelsen men feilet alene med keeper. Utover omgangen var det tydelig at mange Fløyspillere begynte å gå tomme for krefter i høstvarmen og Kjelsås reduserte etter 82 minutter. Etter dette var det til dels stormløp mot Fløy-keeper Ante Knezovic men gutta holdt stand. Og på overtid la Aksel Rannestad Kloster på til 3-1 da han kom alene med keeper.

Etter kampen var det høy stemning blant de mange fra Rægestimen og Fløkkerøy-supportere bosatt i Oslo samt spillere og trenere. Trener Marius Kjørvik Johansen kunne nok en gang skryte av innsatsen til spillerne og spesielt den offensive biten med sjanseskapende spill.

Neste helg er det landskamp-pause også i PostNord-ligaen før det helga etter det braket løs med «lokaloppgjør» mot Egersund.