Fra venstre Håvard Richardsen, Kristian Eriksen, Preben Jensen.

Storscorer klar for Fløy

Publisert

Kristian Eriksen (24) har vært på scoringslisten 19 ganger i vår. Nå har han signert for Fløy.

– Kristian var vårt førstevalg, så vi er utrolig fornøyde med å få han inn. Han hadde også et stort ønske om å spille for Fløy, noe som også er viktig for oss. Det er ingen hemmelighet at vi har slitt med uttelling foran mål, og vi har tro på at Kristian skal hjelpe oss med å omsette sjanser, sier Marius Kjørvik Johansen, hovedtrener i Fløy.

Gleder seg til oppstart

Kristian Eriksen er født og oppvokst i Froland, hvor han startet sin fotballkarriere. Før 2018-sesongen dro han til Express hvor han var i halvannet år. Han ble hentet til Obos-laget Arendal før sommeren 2019 og ble der ut 2022 hvor han igjen vendte tilbake til Express.

Han ser på seg selv som en spiller med nese for mål, som løper mye i presset og i bakrom og er en god avslutter.

I følge Kjørvik Johansen er Eriksen en skikkelig «nier».

– Han er god til å posisjonere seg i boks, har gode bevegelser og har et gode avslutningsferdigheter. I tillegg er han en spiller som gjør seg delaktig i det oppbyggende spillet og jobber hardt i det defensive. Han tikket av veldig mange bokser i forhold til spilleren vi så etter, understreker han.

Eriksen er sier at han valgte Fløy fordi han ser for seg resten av sesongen som en spennende og gøy utfordring, til tross for at han ikke hadde mye kjennskap om klubben og Flekkerøy fra før.

– Jeg gleder meg til å lære mer om både klubben og Flekkerøy, og så vet jeg at Fløy har en skikkelig kul supportergruppe i Rægestimen, som jeg gleder meg veldig til å spille foran, sier Eriksen i en kommentar.

Rigger for høstsesongen

Fløys A-lag har hatt en tøff vårsesong hvor mange av de rutinerte spillerne forsvant av ulike årsaker. Nå bygges et nytt lag, som fortsatt har en god stamme, med spennende spillere. Det å få inn nye spillere tror Kjørvik Johansen vil gjøre en forskjell i høstsesongen.

– Nå har vi fått inn Jakob Årikstad og Kristian Eriksen, og flere spillere er på vei. Det bidrar til økt konkurranse i troppen og øker kvaliteten på treningene våre, sier han og fortsetter:

– Dersom vi får Mathias Fredriksen tilbake fra skade vil det være som en nysignering for oss, på sitt beste er han blant de absolutt beste spillerne i Post Nord-ligaen. Vi skal gjøre alt vi kan for å snu situasjonen, noe både trenerteam og spillere har klokketro på.

Med hjerte for Fløy

Klubb22 er et nettverk bestående av lokale bedrifter som alle har et stort hjerte for Fløy. De har vært med å bidra til at denne signeringen kom på plass. For dem er det viktig å støtte opp om klubben for å kunne være i Postnord-ligaen.

Styremedlem i Klubb22, Håvard Richardsen, mener at vårsesongen har vært vanskelig på flere fronter, men det er fortsatt mulighet for å holde seg i divisjonen.

– Når vi hørte at det var mulighet for å hente Kristian og Fløy trengte vår hjelp, var vi ikke i tvil. Han har noen imponerende scoringstall og i tillegg mange assist og vi har stor tro på at han vil tilføre Fløy noen egenskaper der fremme som vil hjelpe oss til å holde oss i Postnord, sier Richardsen i en kommentar.

Powered by Labrador CMS