Førsteprioriteten til Grimstadklubben var spilletid for Josias og Fløy trakk her det lengste strået i kamp med flere andre PostNord-klubber. På bildet er han sammen med Jerv-trener Arne Sandstø.

Josias King Furaha lånes ut til Fløy

Publisert Sist oppdatert
– Josias kommer inn med mange gode offensive kvaliteter. Han er rask, teknisk og kan bekle flere roller offensivt hos oss. Han er en underholdende spiller og har en en X-faktor over seg med sin uforutsigbarhet på banen. Veldig glad for å få han inn i troppen vår, sier Fløy-trener Joey Hardarson.

Unggutten skrev nylig langtidskontrakt med OBOS-klubben Jerv som har store planer for den lynraske angriperen. Førsteprioriteten til Grimstadklubben var spilletid for Josias og Fløy trakk her det lengste strået i kamp med flere andre PostNord-klubber.

Josias, eller «Jossi» som han kalles, ligger an til å debutere mot gamle lagkamerater i VIF hvor han kjenner mange av spillerne fra tiden hans i ungdomsavdelingen deres.

Fløytrener Joey Hardarson uttaler følgende om den nye leiesoldaten:

Underholdene: – Josias kommer inn med mange gode offensive kvaliteter. Han er rask, teknisk og kan bekle flere roller offensivt hos oss. Han er en underholdende spiller og har en en X-faktor over seg med sin uforutsigbarhet på banen. Veldig glad for å få han inn i troppen vår, sier Hardarson.

Islendingen og hans disipler retter fokus inn mot seriestarten førstkommende tirsdag, der Vålerenga 2 venter på Intility Arena:

Utfordrende: – Vi har hatt en utfordrende vinter med litt av hvert. Skadesituasjonen har ikke vært noe særlig, men heldigvis er en del av spillerne som har slitt med diverse skader på vei tilbake nå. Så vi begynner å se lyst på ting og har planer om å åpne serien på en positiv måte og hente resultat fra kampen på Intility Arena.

Vi ønsker Josias King Furaha hjertelig velkommen til øya og gleder oss til å se han i aksjon!

Etter å ha møtt Vålerenga 2 på tirsdagen venter første hjemmekamp mot Træff søndag 16.april med tidlig kampstart klokken 13.00.

Powered by Labrador CMS