Lørdag formiddag hadde Fløy sin siste finpuss før Marius Kjørvik Johansen (foran) trer inn som ny hovedtrener i søndagens hjemmekamp. Rett bak Marius ser dere keepertrener Andre Sandum t.v., assistentrener Lars Kristian Pedersen ig fysioterapeut Gry Gamst. Bak står hele spillerstallen.

Ny stemme for A-laget på Cemo Arena

Publisert Sist oppdatert
Marius Kjørvik Johansen er klar for sin første kamp som hovedtrener søndag.

De fleste som er glad i fotball på Flekkerøy har hørt stemmen hans før i mange sammenhenger. Men søndag, når Lyn 1896 kommer på besøk, skal Marius Kjørvik Johansen lede Fløys A-lag for aller første gang i kamp som hovedtrener.

- Blir spennende

Lørdag formiddag ledet han troppen under den siste finpussen før Oslo-laget ankommer Flekkerøy søndag ettermiddag.

- Visst blir det spennende, og så håper jeg det også blir gøy, sier Marius når N247 treffer ham en halvtimes tid før økta.

Han overtok rollen som ny hovedtrener tidligere denne uken etter at klubben kom til enighet med Joey Hardarson om å avslutte forholdet dem i mellom.

Joey gav for en stund tilbake klar beskjed om at dette blir hans siste sesong med Fløy når kontrakten hans utløper etter sesongslutt i oktober. Etter det, og ikke minst etter en heller svak sesongåpning, lå det vel i kortene at noe ville skje før den siste serierunden.

- Jeg har lært mye av Joey, og må bare takke ham for det, og ikke minst for et godt samarbeid, sier Marius.

I bunnen

Fløy har vært i 2. divisjon, eller det som i dag heter PostNord-ligaen i mange sesonger. De har fått føle på nivået, som selvfølgelig har svingt litt, og de vet hva som trengs av både midler og ikke minst spillere for å være med å kjempe på det tredje øverste nivået. I 2021 lå de under streken i samtlige serierunder, men ble reddet av gong-gongen på overtid med avgjørende scoringer mot Kjelsås. I fjor gjennomførte de en fin sesong, mens starten på årets har ikke vært så mye å rope hurra for. Gode spillere har forlatt øya til fordel for klubber litt opp i systemet, og så har de vært uheldig med mange skader på viktige spillere.

Mye folk

- Nå håper jeg det kommer masse folk her ute i Lindebøskauen søndag. Det blir spennende med Marius som ny sjef på sidelinjen. Marius har jo opp gjennom trent en haug av barn og ungdom. Så kunne noen av dem, gjerne sammen med øvrig familie kommet og heiet og ønske ham lykke til, kan det bli mye folk i sola på Cemo Arena søndag, sier materialforvalter Øystein Hansson til N247.

Foran søndagens kamp ligger Lyn 1896 på fjerdeplass mens Fløy ligger alene på bunn med sine fire poeng. Som motstander, og på motsatt sidelinje i kampen får Marius besøk av tidligere Start-spiller Jan Halvor Halvorsen.

NFF Agder

I en pressemelding lørdag skriver NFF Agder at Joey Hardarson er ansatt som KA Spillerutvikling i NFF Agder. Joey starter i jobben 5. juni.

Powered by Labrador CMS