Andreas Eidem er trener for Fløys gutter 9 år. I fjor vår ble han valgt inn i styret til fotballgruppa. Innfelt er Roger Lea.

Inviterer folk med Fløy-hjertet til «lyttemøte» i Flekkerøyhallen

Publisert

Onsdag kveld inviterer Fløy Fotball øyboere til et aldri så lite, og et heller litt spesielt og uvant møte i Flekkerøyhallen.

Ett år

- Det handler om, gjerne kall det for et «lyttemøte». Vi ønsker velkommen til folk som bryr seg, og de som er glade i øyas fotballklubb, sier initiativtakerne på vegne av styret Andreas Eidem og Roger Lea.

Begge kom med i styret i fjor vår, og har så langt fått oppleve én sesong litt tettere på kroppen.

Årsmøtet

Dette skriver Fløy på egen hjemmeside:

«På årsmøtet ble vi i fotballstyret utfordret på hva vi ønsker med klubben, og hvilke mål vi i styret skal sette oss for de neste årene. Dette trigger noe i oss, og vi har bestemt oss for å stake ut en rivalisert kurs som vi i styret vil bruke i arbeidet med å bygge Norges beste fotballklubb. For å lykkes med det, har vi stor tro på involvering, og vi ønsker derfor alle som har et hjerte for Fløy Fotball velkommen. Her vil vi dele tanker og perspektiver rundt hva vi skal gjøre for å bygge videre på det fantastiske grunnlaget som ligger i klubben».

I tillegg vil den tidligere Fløy-spiller og trener Paul Richardsen dele tanker om fortiden, og tanker for fremtiden.

- Møtet skal handle om gode samtaler med andre som brenner for fotball, felleskap og øyeblikk, sier Eidem og Lea til N247.

Fremtiden

- Dette handler om hele fotballavdelingen. Om bredde- og toppengasjement. Hvor vil vi i Fløy inn i fremtiden, fortsetter de to initiativtakerne, som legger stor vekt på om det å ta vare på de yngste som begynner i tidlig alder.

- «At de fleste er med, lengst mulig», kan du godt si er mottoet vårt.

I dag har Fløy Fotball over 245 medlemmer. 173 av dem er i junioravdelingen.

Opp og ned

I årenes løp, og siden Fløy ble å regne med oppe i divisjonssystemet rundt 2005, har det svingt, med opp og nedturer.

Oppturer med noen morsomme cupkamper, og enkelte flotte plasseringer i 2. divisjon. Nedturer med nedrykk, og med årene høye utgifter rundt A-laget. For det å henge med i PostNord-ligaen koster, kanskje mer enn det kanskje smaker. I dag har står klubben uten juniorlag, andrelaget i 4. divisjon ligger i bunnen. Kanskje ikke så rart, selv med mange og gøyale spillere. Det blir vanskelig uten felles treninger.

På førstelaget i PostNord-ligaen finnes det knapt nok en spiller med ekte blod i fra øya. De ligger også i bunnen, selv om det nok var en knallgøy opplevelse å stjele poeng fra topplaget Egersund sist lørdag.

Og, ja, selvfølgelig må de ha hjelp utenfra hvis man har som mål å spille i 2. divisjon.

Men, hvor mye hjelp, spør mange øyboere seg i dag. Onsdag har de som har mest «på hjertet» en ypperlig sjansen til å ytre sin meninger.

Ideer

- Nå inviterer vi Fløy-folket. Onsdag har de en alle tiders sjanse til å «få tømt» seg. Komme med sine tanker om hva de mener som kanskje skal til for klubbens beste. Vi som styrer med dette i hverdager og helger, skal lyttet for alt det er verd. Dette handler også om at vi i styret driver klubben i trygge hender med tæring etter næring-prinsippet i klubben fremover, sier Eidem og Lea, som håper på at mange tar turen til Flekkerøyhallen denne onsdagskvelden.

Powered by Labrador CMS