Kjetil Torgersen ble tildelt årets Øygospel-pris. Her står han sammen med Anna Innvær Pettersen t.v. og June Pettersen som er ambassadører for «New life mision Kenya»

Fargerik avslutning på Øygospel

Publisert
Etter søndagens gudstjeneste ble kafeen utenfor hallen raskt fylt opp.

Sola skinte, og folk strømmet til avslutningen av årets Øygospel i og utenfor Flekkerøyhallen søndag.

Fikk pris

Medlemmene i dansegruppen Believe, og sangerne i Soul Teens og Soul Children, som hadde slått seg sammen for anledningen, stod for underholdningen. Øyas egen prest Håkon Borgenvik styrte gudstjenesten, mens kjente Aud Karin Ringvold fra Rogaland talte.

Kjetil Torgersen ble overrakt årets Øygospel-pris for lang og tro innsats blant barn og ungdom på Flekkerøy. Torgersen, som kom fra Stavanger for rundt 35 år siden forteller at han faktisk var med på å starte Øygospel den gang arrangementet holdt til i Flekkerøy kirke.

– Husker godt det, sier han med et smil, og fortsetter:

– I dag er jeg med i «Lederskap ung» i Flekkerøy Misjonskirke. Prisen fikk jeg for mitt engasjement i kristent ungdomsarbeid, og jeg må bare takke og bukke, sier han til N247.

Nedrigging

Rundt klokken 15.00 søndag er alt over. Da starter den store dugnadsgjengen all nedriggingen.

Søndag avsluttes årets Øygospel. Som vanlig møter det opp masse øyfolk. Da er det gudstjeneste, sang og dans, og salg av nye god mat. På bildet, Øygospel dans.

– For en flott gjeng med unge og voksne som er i sving. Det hele er bare beundringsverdig, sa Aud Karin Ringvold blant annet i sin tale.

Det hele startet torsdag kveld med verdenskjente Bethel Music, og fredag fortsatte det med like kjente Lindy Cofer.

Fullsatt Flekkerøyhall søndag formiddag.

– Vi er ambassadører for «New life mision Kenya». Vi selger handlenett som kvinnene i Kwareslummen i Nairobi har laget. Så all inntekt blir sent dit, sier øyjentene June Pettersen og Anna Innvær Pettersen som takker veldig mye for at de lov å ha sin egen stand utenfor hallen.

Powered by Labrador CMS