Loppegeneral Sverre Kristiansen og Anne Rui Lindevik som er leder i Flekkerøy skolekorps som er arrangør, gleder seg veldig til lørdagens loppemarked i Flekkerøyhallen. Fredag kveld kom folk å levere lopper i hopetall.

Syr sammen ett nytt loppemarked

Publisert
Cecilie Brambani t.v. og datteren Tone, samt Ingrid Lindhjem er begge medlemmer i korpset. Fredag ettermiddag var de med og tok i mot en haug av lopper inne i hallen.

– Nå er det bare å glede seg til lørdag. Sola skinner og folk kommer i hopetall til hallen med lopper. Det blir sikkert like gøy i år.

Mange biler

Loppegeneral Sverre Kristiansen og Anne Rui Lindevik, som er leder i Flekkerøy skolekorps som står som arrangør. Klokken har akkurat bikket 17.00, og inn porten til Flekkerøyhallen kommer bilene tett. Noen hadde hengere full av lopper.

- Nå har vi med oss mange medlemmer fra korpset til å hjelpe i kveld, så vi får plassert alle tingene riktig rundt i hallen. Som vanlig blir det sikkert en lang kø når vi åpner dørene i morgen formiddag, så det gjelder å være tidlig ute, sier loppe-general Sverre Kristiansen til N247 når han unner seg en aldri så liten tominutters pause.

I tillegg til å bære på lopper, skal han sende ut biler som skal rundt i nærområdet og hente lopper hos de som ikke selv kan ordne med transport.

Over 2.500

- Fjoråret var vel det beste noen sinne. Da var det godt over 2.500 kjøpevillige gjester innom hallen. Det var rett og slett kø overalt. Men samtidig utrolig gøy, sier «generalen», før han må løpe

Thor Richard Richardsen hadde med seg tilhenger. - Denne reolen tar jo litt plass, sa Fløy-supporteren.

Tradisjonen tro blir det både auksjon, basar og lotteri. Og så er det veldig mange som legger inn lunchen sin i kafeen denne lørdagen. En flott gjeng med damer har i forkant både skrelt, smurt og stelt i stand «verdens beste rekesmørbrød», samt at mange foreldre har bakt en haug av kaker i alle slags varianter.

- Alt blir som før. Massevis av lopper og mye godt å spise, avslutter Sverre Kristiansen.

Powered by Labrador CMS