Denne jentegjengen jobber både i informasjonen og saniteten under Sør Cup på Flekkerøy. Fra venstre: Elise Omland, Nina Kobbeltvedt, Kari Lindevik og Bente Sandal Olsen.

«Jenteklubben Grei» avsluttet et fantastisk Sør Cup på Flekkerøy

Publisert Sist oppdatert
Carina Michelle Kristoffersen (t.v.) og Camilla Ø. Solheim er som de øvrige i Fløy-staben travelt opptatt bare et par timer før åtets cup blåses av for i år.

Selv om det var flest mannfolk som kjørte minibussene, stod parkeringsvakt og de yngre guttene som nok dømte flest kamper, har det vært i overflod av både jenter og damer innen bant annet salg og servering under årets Sør Cup på Flekkerøy.

«- Fantastisk»

- For et arrangement, og måten blant annet arrangøren taklet det enorme regnværet på på søndag, var rett og slett imponerende, ble det sagt av en vestlending ved ett av bordene under frokosten på avslutningsdagen tirsdag.

Alle frivillige fra arrangørklubben Fløy har all grunn til å smile og samtidig gni seg i hendene av både stolthet og glede. Superlativene stod nemlig i kø fra gjestende klubber denne tirsdags formiddagen, bare timer før de siste kampene ble blåst i gang. Kanskje ikke så rart at en haug av klubber, spesielt fra Vestlandet, har besøkt øya i en årrekke, og nå er blitt for stamgjester å regne.

Amalie Kleiveland (t.v.) Malin Uppstad og Tea Elise Engedal selger sukkerspinn og popcorn.

- Veldig gøy, dette. Vi ser det på påmeldingene. Mange klubber kommer hit hvert eneste år. Det setter vi umåtelig stor pris på, sier leder av Sør Cup-komiteen på Flekkerøy, Rolf Guttormsen.

Mange jenter

Før i tida stilte Fløy med eget damelag i seriesammenheng, men det er mange år siden. Tross dette, klarer de blå og hvite likevel å stille, om ikke akkurat mannsterke, i hvert fall så pass mange frivillige at det faktisk var jenter og damer som dominerte arrangørstaben på avslutningsdagen. Da snakker vi helst om mammaer og bestemødre. For det var de som hadde ansvaret i informasjonen og saniteten. Det var de som stod for alt salg i kiosken og i pizzabua, og til både frokost, middag og kveldsmaten var det utrolig mange av dem i sving. Selv om enkelte mannfolk hjalp til med både grilling av laks (i sikre omgivelser) og alle måltidene.

- Det er veldig greit at mange av de samme jentene og damene får de samme oppdragene hvert år. Da vet både ledelsen og vi at dugnadsjobben er i sikre hender, sa jentene N247 traff i informasjonen tirsdag formiddag.

Stilnet

Ved ettiden hadde stillheten senket seg over idrettsanlegget i Lindebøskauen. Alle kampene var ferdigspilt, sjåførene på de gjestene lagene hadde studd minibusser og biler full av bagasje. Ingen høylydt musikk ljomet ut av en haug av små stereoanlegg som barna kom trillende på. Eimen av stekt laks og pizza var borte vekk. Tilbake står en haug av frivillige fra øya og skal rydde etter et nytt flott Sør Cup her ute. 1.600 spillere og ledere er på vei hjem, sikkert veldig glade og fornøyde etter fire flotte dager på Flekkerøy. Nå kan de bare glede seg til neste sommer. For, veldig mange av dem kommer garantert tilbake.

Salget i kafeen, i kiosken og i pizzabua gikk strykende. Johanne Klovning (t.v.) er også med i cupkomiteen på øya, Jeanette Tengesdal, Sarah Nilsen, Lindis Kristiansen og Janne Nilsen som er med i kioskkomiteen.
Powered by Labrador CMS