Den innerste parkeringsplassen ved idrettsanlegget på Flekkerøy så slik ut torsdag.

Kappet låsen for å gjøre dette

Publisert Sist oppdatert
Øystein Hansson med låsen som var kappet av. Til venstre står betongklossen som var skjøvet bort. Han måtte bruke truck for å få den tilbake på plass.

– Jeg så at porten stod på vidt gap, og at noe ikke helt stemte, sier Øystein Hansson til N247 dagen etter den store 17. mai-festen inne ved idrettsanlegget på Flekkerøy.

Langt tilbake

Han er materialforvalter i Fløy, og torsdag ettermiddag var det klart for trening med A-laget. Da må alt være på stell for spillerne.

– Jeg parkerte her 17. mai, og etter at alle folk dro hjem, ble den store porten mellom de to parkeringsplassene stengt, sier Hansson.

I uoverskuelig tid tilbake har nettopp den innerste parkeringsplassen vært et populært sted for mopeder og biler som har lagt igjen mye gummi.

Flyttet

- Så ser jeg at porten står åpen, videre at låsen er kappet, og at den store betongklossen var flyttet til side og inn mot skauen slik at bilene kunne passere. Du ser jo resten selv hva de har gjort der inne. Her ute på øya kaller vi det for spinning. Det er jo ikke akkurat noe pent syn, sier Øystein Hansson som har tilgang til truck her ute på øya.

– Da var det bare å hente den, og flytte betongklossen på plass igjen. Nå har jeg kontaktet rette vedkommende her ute, så får de gjort noe med låsen, avslutter Hansson.

Powered by Labrador CMS