Lagbilde fra venstre bak: Trener Martin Vogtmann Parsager, Leon, Fredrik, Philip, Mathias, Mads, Eskil, Adrian og trener - Endre Pettersen Foran fra venstre: Sebastian, Nicolas, Benjamin, Thomas og Vladyslav.

Tøff kamp mellom tabelltoppene

FLIK Søgne - Øyestad: 22 - 26 (11 - 12), Tinntjønnhallen - søndag 5. november, Breddeserien. Tilskuere: 123.

Etter en periode med regionserie kamper for 2008 modellene, var det duket mot vanlig serie igjen for hele laget igjen mot muligens seriens beste lag, Øyestad.

Dette er spillere som har spilt sammen i mange år og deltar også Bringserien, ett hakk aldershakk opp i forhold til de fleste av våre gutter.

FLIK Søgne kom fra et tap mot Stavanger i Listahallen forrige helg i Regionserien, og hadde lyst til å levere varene i denne kampen.

Trykk

Det var virkelig trykk i taklinger, og de viste ingen respekt for guttene fra øst. Og med god trøkk fra tribunen med over 100 tilskuere lå det an til å bli en spennende kamp.

I første omgang bølget kampen frem og tilbake med begge lag i ledelsen til tider, uten at noen klarte å få mer enn to-måls forsprang. En god Øyestad-keeper gjorde det også vanskelig for FLIK Søgne å omsette alle skuddforsøk til mål.

Emil Asdal hos Øyestad styrte også spillet fra sin midtback posisjon gjennom store deler av kampen, og skapte nok av sjanser til bortelaget.

I løpet av de ti første minuttene av andre omgang klarte bortelaget å skaffe seg en fire måls ledelse det skulle vise seg være vanskelig å hente igjen.

Utvisninger

Det var lite tegn til at FLIK Søgne skulle gi opp, men noen tekniske feil og tre to minutters utvisninger i løpet av omgangen gjorde det ekstra vanskelig.

Hjemmelagets toppscorer ble igjen Sebastian Vangen Thorkildsen med 6 mål, selv om bortelaget forsøkte å sette ekstra krefter inn for å stagge han. De lykkes også delvis med å få toppscoreren frustrert, som måtte et par ganger ut på benken med utvisninger.

Gledelig å se at de fleste av laget spillere kom på scoringslisten.

Selv med tap var dette en svært severdig kamp, og dette laget vil fortsette å løfte seg utover sesongen, og få i gang enda flere lagdeler som gjør de farlig fra alle posisjoner. Med andreplass på tabellen går de inn i kommende uke med tre tøffe kamper på programmet i breddeserien, bortekamper mot Randesund G16 og Trauma, før det igjen er hjemmekamp i Tinntjønnhallen mandag kl. 19.20 mot Våg/Kristiansand.