Daniel Aamodt t.v, scoret to ganger for Søgne. Kevin Johansen og Magne Karlsen scoret ett hver. Videre sees Fredrik Haldorsen og Johan Vigsø. De tre sistnevnte har tidligere spilt i Fløy.

Seier til Søgne på Flekkerøy

Publisert Sist oppdatert
Johan Vigsø t.h. gikk fra Fløy til Søgne før denne sesongen. Her takkes han for kampen av Fløy-keeper Markus Kristiansen.

- Vi vinner fortjent 4-2, greit nok. Men Fløy 2 var gode de, og de holdt jo veldig godt følge med oss selv med en spiller mindre (rødt kort) i over en omgang, var den kjappe kommentaren N247 fikk av Søgne-trener Thor Jostein Dyrnes etter kampen.

Kjapt mål

Søgne gikk ut i hundre allerede fra avspark, og det tok bare to og et halvt minutt før Daniel Aamodt gav gjestene ledelsen etter et flott veggspill. Utover i omgangen ble det mye frem og tilbake, med sjanser i hver ende av banen. Den største hadde Søgne da de på en helt ufattelig måte klarte å bomme på tre hundreprosents-sjanser fra en distanse på mellom to til fem meter, i ett og samme angrep, og i løpet av kun syv-åtte sekunder.

- Den der skulle vi satt, sier Dyrnes med et smil.

Men den blide trener trengte ikke vente så lenge før Kevin Johansen ble spilt nydelig igjennom, og de røde fra bygda fra andre siden av Vestergabet kunne gå til pause med en 2-0 ledelse. Men like før dommeren skulle sende alle de 22 spillerne inn til en pustepause, så Fløys Lars Klovning det røde kortet etter ei takling (to gule), og de blå fra øya ble redusert til ti spillere.

Holdt følge

Etter hvilen forsøkte Fløy seg et par tre ganger fremover, og de hang godt med, og var spillemessig fullt på høyde med gjestene. Innsatsen de la ned, ga resultater. Det ble 1-2 ved Kalle Sigurdsen, og det ga laget som ligger helt nederst på tabellen, litt ekstra blod på tann. De kjørte videre på for ei utlikning, men det ble bare med enkelte halvsjanser. Og da kvarteret gjenstod scoret Daniel Aamodt sitt andre for dagen, og de fremmøtte på tribunen trodde at nå var tre poeng i boks.

Kom tilbake

Men nei, da. Fredrik Lien ordnet 2-3 ti minutter før slutt, og et par Søgne-patrioter på tribunen ymtet frempå:

- Nå blir det vel 3-3 som mot Vigør sist!

Den spådommen ville innbytter Magne Karlsen gjøre noe med. Han ordnet 4-2 med minutter igjen og spille, og da gjorde det ikke så all verdens vondt at han bommet på et straffespark i sluttminuttet.

- Noen av de lagene vi møter bare «bæljer» ballen av gårde oppover. Det er ikke så enkelt å spille mot, sa en lettet Søgne-trener, som kunne ta fatt på hjemreisen med tre poeng i bagasjen.

- Vi gjør jo en veldig god kamp. Honnør til guttene for det. Vi spilte med en mann mindre i ei omgang, og vi klarte oss godt, tross tap, sa Fløy-trener Tage Andås etter kampen.

- Først i forrige uke hadde vi vår første felles trening etter at sesongen startet. Det er situasjonen vår i år. Men, tross tapet. Vi spilte en god kamp, sier Andås.