Gutter 16-årslaget til Fløy har stilt seg opp bak Dagfinn Grastveit under treningsøkta på Cemo Arena lørdag. «Heile» øya stemmer på «Mr. Fløy».

Dagfinn i finalen

Publisert

Dagfinn Grastveit i Fløy er en av 20 som er i finalen til å bli årets frivillige i en kåring gjort i regi av norsk toppfotball.

Det er en gjengs mening at mange i klubben kunne fortjent å bli nominert til folkets ildsjel, men Dagfinn er en helt fantastisk person som har bidratt utrolig mye på mange plan i Fløy.

Dagfinn kom til Flekkerøy og Fløy i 2007 hvor han med en gang engasjerte seg i styrearbeidet i klubben. Fra det tidspunktet har det gått slag i slag med alle typer dugnadsarbeid. Han er, blant annet, arrangementsansvarlig på A-lagskamper (fotball), hvor han har stått opp kl 06.00 for å henge opp Fløyflagg rundt på Flekkerøy for å sette en god stemning rundt hjemmekampene. Rigger for publikum, media og spillere. Han er oppmann også for A- laget. Reiser med dem til bortekamper, stiller på hjemmekamper, har vasket drakter, sokker og shorts, bestiller mat, hepper og pepper før og etter kamp. Tar bilder, lager artikler og holder styr på Twitter-kontoen. Han er alltid førstemann som kommer og sistemann som går.

I tillegg har han også hatt ulike roller som medieansvarlig, sportslig ansvarlig, lagleder, styremedlem, styreformann. Det er ikke en ting Dagfinn ikke gjør eller har gjort.

Det er ingen tvil om at han fortjener å gå til topps i denne kåringen og de andre i klubben håper så mange som mulig gir Dagfinn en stemme.

Powered by Labrador CMS