Siste kamp med gjengen. Ole Fredrik Thorsen er lagleder for Fløy 2 i 4. divisjon. Fredag tok han like godt på seg drakta, og spilte mot Flekkefjord.

Ole Fredriks siste kamp: Palmesus i byen, og nettsus på øya

Publisert Sist oppdatert
Lars Christian Thorsen t.v. satt på benken i kampen mot Flekkefjord fredag kveld, men kom innpå i 2. omgang, Her ønsker han broren Ole Fredrik lykke til med kampen, og flytting til Oslo.

Mens artistene på Palmesus på Bystranda i byen underholder tusener av publikummer, ble rundt 30 tilskuere vitne til nettsus på Flekkerøy. Her spilte Fløy 2 andrefiolin, og tapte hele 2-9 for Flekkefjord, en nær nabo på bunnen av tabellen i 4. divisjon.

Til Oslo

For Fløys 2 sin lagleder, Ole Fredrik Thorsen ble kvelden på Cemo Arena litt ekstra spesiell.

– Jeg takket ja til jobben som lagleder for andrelaget foran denne sesongen. Det handlet om å bruke spillere fra A-laget som hadde vært på benken eller kommet innpå i PostNord-serien, samt å bruke en del yngre spillere fra øya. Vi har vel kun ei eller to treninger sammen så langt, så det har handlet om å gire oss opp til kamp, sier Ole Fredrik som var å se på indre bane på Cemo Arena for siste gang.

– Ny jobb som lærer og kjæreste i Oslo lokker, så jeg drar østover i august. Siden det var siste kamp, hadde jeg lyst til å spille selv denne gang, sier Ole Fredrik Thorsen.

Merkelig kamp

Før kampen mot de røde og hvite fra Flekkefjord, lå Fløy 2 sist på tabellen med sine fem poeng. På plassen over lå Vindbjart 2 med syv, mens fredagens motstander lå tredje sist med åtte poeng. Så en Fløy-seier her, ville bringe lagene ajour. Det begynte veldig bra for gutta fra øya. To scoringer av Kalle Sigurdsen i løpet av det første kvarteret, tente gnisten i gruppa og hos de få på tribuneplass. Men, jubelen stilnet kjapt. På den påfølgende neste halve timen viste den store måltavla på Flekkerøyhallen følgende tall: 2-1, 2-2, 2-3, 2-4 og 2-5.

Etter pause

Og det fortsatte etter pause. Det ble 2-6, 2-7, 2-8 og helt på tampen 2-9. En utrolig merkelig fotballkamp.

- Ja, det ble jo det. Vi lar en del unge gutter få spille, så de får kjent litt på nivået og hva seniorfotball handler om. Det er mange gode spillere som trenger litt tid. Dette er jo en del av Fløys fremtid, og da handler det om nettopp tid og tålmodighet, sier Ole Fredrik, som overlot laglederjobben til broren Lars Christian, som også ville forsøke seg på banen utover i andre omgang.

Powered by Labrador CMS