Målscorere i Oslo lørdag ettermiddag. Altin Ujkani (t.v.) og Kristian Eriksen.

Viktige Fløy-poeng i bunnstriden

Rægestimen på plass i Oslo.

Da Fløy-gutta satte seg på bussen østover lørdag formiddag, lå de blå fra øya på nedrykksplass. Da de gjorde vendereis noen timer senere, viste tabellen sikker plass etter 3-1 seier mot Grorud.

Tamt

Kampen åpnet i litt lett snødrev, og det var ikke spilt i mer enn tretten minutter før måltyven Kristian Eriksen pirket inn 0-1 etter litt klabb og babb inne i femmetersfeltet. Utover ble det mye frem og tilbake, med et lite overtak til de blå fra øya. Grorud, som hadde 32 poeng før kampen, lå på sikker plass og hadde ingenting å spille for. Det viste de til gangs i dette heller tamme oppgjøret. Tre minutter før pause var Kristian Eriksen frempå igjen. Han utnyttet en gedigen tabbe mellom Groruds keeper og en forsvarer, og som den måltyven han er «luktet» han scoring og hadde ingen problemer med å løpe alene inn mot åpent mål og bare sette bredsiden til. 0-2 ved halvspilt kamp, var mer enn greit nok.

Avgjorde

Andre omgang ble nærmest en tro kopi av den første. Men nå var det hjemmelaget som førte det lille spillet som ble vist, og etter en times spill i banket Simen Beck inn et frispark fra rundt atten meter. Etter reduseringen yppet Grorud seg ved enkelte anledninger, men helt bakerst stod Markus Kristiansen sikkert og godt. Fløys Altin Ujkani avgjorde kampen med sin 1-3 scoring etter at han kjempet ballen i mål med to forsvarere og en utrustende keeper rundt bena.

Neste søndag kommer Fram Larvik på besøk til øya. De tapte lørdagens kamp mot topplaget Egersund, og det går mot en uhyre spennende kamp på øya. Fløy passerte nemlig Fram på tabellen med seieren mot Grorud, så nå har Fløy 25 poeng, mens Larvik-laget har 24. Det blir en sekspoengerskamp i Lindebøskauen neste søndag, for etter den kampen gjenstår det kun to serierunder. Da har Fløy igjen Vard borte og så kommer Notodden på besøk i siste runde. Det går mot et rotterace. Syv lag er involvert i nedrykksstriden i PostNord-ligaen avdeling 1.