Fløys to nykommere Levi Eftevaag og Kristian Eriksen scoret og ordnet tre viktige poeng mot AFK 2.

Debutanter ordnet viktig seier for Fløy

Publisert Sist oppdatert
Det ble skikkelig jubel i klubbrommet mandag da Fløy vant 2-1 over AFK 2. Foran fra venstre Dagfinn Grastveit, Hugo Thoresen, Knut Ove Kristiansen og Ole Jørgen Johanson. Bak fra venstre Sondre Tofteland, Leif Arnesen, Gry Gamst Andås, Arild Nilsen, Johans Bjørne, Kenneth Vestberg og Richard Tørressen.

Debutantene Kristian Eriksen fra Express og Levi Eftevaag fra IK Start ble Fløys redningsmenn i skjebnekampen borte mot Aalesund 2 mandag.

Jubel

Kampen ble vist på storskjerm i klubbrommet i Flekkerøyhallen, og da gjestene scoret (Eftevaag) tre minutter på overtid, ble det skikkelig jubel.

- Dette var bare så deilig. Ufattelig deilig, var kommentarene blant ett knippe Fløy-supportere som pustet lettet ut etter at tre viktige poeng var i boks.

I bunnen av tabellen så det nemlig slik ut i forkant. Fløy lå nederst med 9 poeng, og foran lå Brattvåg med 10 og Aalesund 2 med 12 poeng. Med seieren mandag skvatt dermed Fløy forbi Brattvåg og nå ligger de ajour med AFK. Men, Fløy har én kamp mer spilt. Lørdag kommer et hevnlysten Arendal til øya. De skal selvfølgelig hevne helgens sure 3-0-tap hjemme mot bunnlaget Brattvåg. Videre blir det to bortekamper mot Træff og Kjelsås, før topplaget Egersund kommer til øya 16. september. Skjebnekampene står med andre ord i kø for de blå og hvite fra Flekkerøy.

Få sjanser

Kampen på Spjelkavik stadion ble ikke av de folk vil minnes så altfor lenge, bortsett fra poengene Fløy tok med seg i bagasjen på flyet hjemover.

Fløy tok ledelsen allerede etter åtte minutter da nykomlingen Kristian Eriksen fiftet et innlegg fra Deni Dashaev i mål. Etter det bølget hele kampen frem og tilbake helt til kampuret viste noen knappe sekunder over 90. minutter. Hjemmelagets Sondre Rolland Roth ordnet 1-1 etter et forferdelig forsvarsspill av Fløy.

Da ble det musestille i Fløy-rommet, og fortvilelsen preget de trofaste tilhengerne. Men, tre minutter senere dukket nykomlingen Levi Eftevaag fra IK Start opp, og fikset 2-1.

- Har du sett på maken. Dette smakte. Nå må vi bare gratulerer gutta med seieren i dag, og mobilisere til den viktige kampen hjemme mot Arendal lørdag, sa et par smilende røster før de vandret glade og fornøyde hjemover hver til sitt på Flekkerøy.