Bildet er fra hjemmekampen mot Grorud tidligere i vår.

Fløy alene på tabellbunnen

Publisert Sist oppdatert

Før den syvende serierunden i PostNord-ligaen ble sparket i gang 2. pinsedag, så det slik ut i bunnen av tabellen: Brattvåg, Fløy, Fram. Alle med fire poeng. Etter kampslutt mandag ettermiddag, ligger Fløy mutters alene nederst på tabellen etter å ha tapt 4-0 for nettopp Brattvåg. Fram slo Grorud 1-0.

Overtak

I første omgang var det gjestene fra Flekkerøy som dominerte mot klubben som ligger et stykke nord for Ålesund. Fløy-troppen dro av gårde dagen i forvegen, det ble overnatting, så oppladningen til kampen skulle det ikke være noen ting å si på.

De blå og hvite spilte seg frem til en del sjanser, og den største hadde Drilon Ibishi da han sendte i vei et godt skudd fra over 20 meter. Men ballen traff dessverre stolpen og gikk ut. Fløy fortsatte å ha ballen i laget, og dominerte også videre inn mot pause.

Før denne serierunden hadde Fløy en målscore på 2-5, og det er fremover det har sviktet så langt. Hjemmelaget Brattvåg har også slitt fremover før denne kampen, og hadde kun fire nettkjenninger. Alle scoret på bortebane.

Snudde

Etter hvilen gikk hjemmelaget ut i hundre. De tok fullstendig over kommandoen, og utover i omgangen ble Fløy rett og slett spilt langt ut over sidelinjen. To kjappe scoringer av Sondre Beite da det var spilt tolv og fjorten minutter, satte nok en støkker i laget som fullstendig hadde dominert de første 45. Da det ble 3-0 (Obiech) etter 72. minutter, var løpet fullstendig kjørt. Utklassingen ble et faktum da Markus Ravn enkelt og greit fikset 4-0, og denne siste omgangen minnet veldig mye om flere av de kampene Fløy presterte da de gjennom hele 2021-sesongen lå fast under nedrykksstreken, inntil fotballdramaet mot Kjelsås hvor Fløy berget plassen i siste serierunde. Til søndag kommer Lyn 1896 på besøk til Flekkerøy.