Fløys nye hovedtrener Marius Kjørvik Johansen (bak) og assistenttrener Lars Kristian Pedersen fotografert under noen spennende sluttminutter i lørdagens seriekamp på Flekkerøy.

- Kom an, boys

Publisert Sist oppdatert
Fløys Fredrik Strømland Lien er farlig frempå i andre omgang.

Lørdag stod Marius Kjørvik Johansen på sidelinjen som hovedtrener i sin tredje kamp for Fløy Fotball i PostNord-ligaen. Det endte målløs hjemme på Cemo Arena mot Vard Haugesund.

- Vil vinne

De røde og blå fra filmfestival-byen kom til øya med elleve poeng i bagasjen. Fløy hadde fem, og lå alene på tabellbunn, men nokså tett opp mot lagene foran.

- Vi går jo ut på banen for å vinne, og for å klatre. Det er alltid målet mitt, sa Marius, som sammen med assistenttrener Lars Kristian Pedersen er ivrige ledere langs sidelinjen, og maner til innsats.

- Vi kunne jo, og burde ha puttet på i dag, sier Marius, sånn tålig fornøyd med det ene poenget.

Etter at han tok over ansvaret for A-laget for, er det blitt tap 1-3 hjemme mot Lyn 1896, det ble 0-0 borte mot serieleder Egersund forrige helg, og altså målløst på øya mot Vard Haugesund lørdag.

- Ny giv

Lørdagens kamp bød på mange sjanser, kanskje mest av de «halve». Spillet bølget begge veier, men Fløy var nok totalt sett best. Nå gjestene først fikk sjansen, ble det som oftest en høy pasning inn i feltet. Det er absolutt det siste du gjør mot Fløys sisteskanse Ante Knezovic. Enkelt, og like elegant plukket han det meste som kom.

- Det er blitt mer giv i guttene. Både på trening og kamp. Marius har taklet overgangen som assistent til det å ha hovedansvaret, veldig bra, sa materialforvalter Øystein Hansson til N247 etter kampen.

- Nå må du for all del skrive at jeg ikke er alene om denne trenerjobben. Lars Kristian er en veldig viktig brikke i dette spillet, avslutter Marius Kjørvik Johansen.

Lørdag reiser Fløy østover for å møte Ørn Horten.

Powered by Labrador CMS