Marius Kjørvik Johansen (27) tar over som hovedtrener for A-laget i Fløy med umiddelbar virkning, skriver Fløy i en pressemelding torsdag kveld.

Ny hovedtrener i Fløy

Publisert Sist oppdatert

Oppdatert: N247 har vært i kontakt med Fløy torsdag kveld, og i følge May Baagøe Broughton er det ingen dramatikk i saken.

–Vi har blitt enige om at forholdet avsluttes nå uten t det er noe «vondt blod» mellom partene, sier hun til N247s reporter på Flekkerøy torsdag kveld.

– Marius Kjørvik Johansen (27) tar over som hovedtrener for A-laget i Fløy med umiddelbar virkning. Med seg på laget får han Lars Kristian Pedersen, skriver Fløy i en pressemelding torsdag kveld.

I pressemeldingen står det videre:

– Fløy er en klubb jeg har blitt veldig glad i, og det er stort for meg å bli trener for A-laget og jeg skal gå inn med alt jeg har for at dette skal bli bra. Vi har bygget opp en god kultur i Fløy, og den skal vi vedlikeholde, sier Kjørvik Johansen.

Han påpeker at det viktigste for han nå som hovedtrener blir å skape positiv energi, og ha troa på at de kan snu trenden. Han er veldig takknemlig for at han får med seg Lars Kristian Pedersen i teamet.

Kjørvik Johansen kom til Fløy vinteren 2014/2015 som spiller, og har hatt ulike roller i klubben siden den gang. Han startet opp som juniortrener og leder for FFO, (nå Akademiet), etter endt spillerkarriere, og trivdes veldig godt i trenerrollen. Siden 2017 har han vært med som assistenttrener for A-laget. Han kjenner Fløy veldig godt og føler seg trygg på at dette er det riktige valget.

Han beskriver seg selv som en dedikert trener, som bryr seg om spillerne og brenner for fotball. Han liker å holde seg oppdatert ved å følge trender, og er veldig åpen for å lære nye ting. Når han nå går inn som hovedtrener ønsker han å sette sitt preg på gjennomføring og ser frem til å starte på oppgaven.

Et planlagt trenerskifte

– Dette skiftet har ligget i kortene siden det ble bestemt at Joey trer til side, og vi er veldig trygge på at Marius er klar for oppgaven som hovedtrener, sier Preben Jensen, sportslig leder i Fløy.

Jensen påpeker at Marius virkelig har vokst under vingene til Hardarson de siste årene og tatt store steg som trener tross sin unge alder.

– Han kjenner klubben bedre enn de fleste, er sterk fotballfaglig og en trygg mann som spillergruppa kjenner godt, sier han

Ifølge sportslig leder viI fokus i tiden fremover være å snu trenden, skaffe flere poeng og gjøre en grundig jobb i jakten på forsterkninger i sommer, som kan heve førsteelleveren.

– Det skal kjempes med nebb og klør for å holde plassen i 2.divisjon og det ser også lysere og lysere ut på skadefronten med Peder Dovland tilbake fra langt skadeavbrekk og Mathias Fredriksen og Benjamin Sundo ikke langt unna de heller, forteller Jensen.

Fløy takker Joey for den jobben han har lagt ned i klubben og ønsker han lykke til videre med fremtidige oppgaver. Kjørvik Johansen takker også for tiden han og Joey har hatt sammen i Fløy.

– Han har vært et forbilde for meg, og han har lært meg utrolig mye, avslutter Kjørvik Johansen.

Powered by Labrador CMS