Etter en lang og tro tjeneste i Fløy, takker Arild Nilsen for seg. De siste vannflasken ble fylt i kampen mot Ørn Horten. – Men jeg skal sjølsagt være Fløy-supporter fremover, sier han.

Ørnene fløy høyest på Flekkerøy

Publisert
Altin Ujkani (i blått) er frempå i et av heller få Fløy-angrep i andre omgang.

– Litt vemodig å tape i min siste kamp som materialforvalter for Fløy Fotball, sa Arild Nilsen til N247 etter at hans kjære i blått og hvitt tapte 0-1 for Ørn Horten på øya lørdag ettermiddag.

I mange år

– Vi henger jo greit med, spesielt før pause, men vi klarer liksom ikke å få til det siste og avgjørende trykket og skuddet, fortsetter dugnadsarbeideren før han setter fra seg vannflaskene for godt.

Han har vært med i en årrekke i klubben. Han var med litt på A-laget på 1960-tallet før han som ung gutt dro fra øya og skole og studier ventet.

– Jeg kom tilbake på midten av 1990-tallet, og har vært med en del siden da, sier Nilsen videre.

Han har blant annet vært den lokale turneringsleder her ute i det som i dag heter Sør Cup, og han har vært materialforvalter i lang tid. Da handler det om å stille opp på både treninger og kamper, både hjemme og borte. Så det har blitt en del turer for den ivrige øygutten.

Men nå er det slutt. Fra høsten av skal det ene og alene handle om familien.

- Jeg har hatt ei fantastisk reise i Fløy, og selvfølgelig skal jeg være patriot fremover. Men nå syntes jeg det holder, sier Arild Nilsen.

I bunn

For fjorten dager siden vant Fløy 2-1 hjemme mot Aalesund 2. Sist helg slo sunnmørs-klubben dagens motstander Ørn Horten, så lørdagens kamp var helt åpen, selv om gjestene hadde skaffet seg 16 poeng så langt, mot Fløys litt beskjedne ni.

Kampens eneste scoring kom etter 60. minutter da Ørn fikk straffe etter en hands. Adrian Rogulj sendte ballen i stikk motsatt side av det Fløys keeper Ante Knezovic trodde den skulle komme.

- Vi er fullt på høyde med Ørn før pause. Etter hvilen stokker det seg litt, og vi får ikke så mye sammenheng i spillet, sa Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen til N247 etter kampen.

Dermed tar Fløy ferie i bunnstriden av tabellen, og lørdagens serierunde var den fjortende i rekken, og faktisk den første høstkampen.

Powered by Labrador CMS