En liten gjeng fra Rægestimen tok turen til Arendal. Kenneth Vestberg t.v., Jarl Bryge Pedersen, Ole Jørgen Johanson, Arne Andås og Richard Tørressen sang så samtlige tilskuere på Norac Arena kunne høre dem.

Rægestimen sang og koste seg i én time i Arendal

Publisert Sist oppdatert
Fløy-keeper Ante Knezovic hadde fyll kontroll både på streken og i feltet, helt frem til den fatale tabben etter 17 minutter i andre omgang.

Fløy var fullt på høyde med Arendal i ei omgang i den viktige bortekampen øst i fylket lørdag.

Hjemmelaget kjemper på øvre halvdel av tabellen sammen med Egersund og Lyn 1896, mens Fløy sliter i bunnsjiktet. Det var et lettet Fløy-lag som gikk av banen forrige helg etter 2-1 mot Aalesund 2, og det var en optimistisk gjeng som reiste til Arendal. Gjestene fra øya var fullt på høyde med de hvite fra Arendal, og spillemessig kunne ikke publikum se forskjell på topp og bunn av PostNord-ligaen i det som ble prestert på banen

.

Men, etter pause ville Arendal mer.

Tok over

De tok tak i kampen, og presset Fløy bakover, og etter 17. minutter rotet Fløy-keeper Ante Knezovic det skikkelig til. Han hadde full kontroll og god tid med ballen i beina, og gjorde seg klar for utspark. Han drøyde for lenge, og ble tvunget til ei avdribling. Den mestret han ikke, og en Arendal-angriper snappet ballen, og sendte den videre til Ole Marius Håbestad styrte ballen i mål.

Etter dette ble det enda mer Arendal, og det så ut som om mye av lufta gikk ut av guttene fra øya.

Noe senere ble det 2-0 (Mathias Johansen), og da samme spiller økte til 3-0, var kampen over.

- Vi støtter alltid Fløy i både med og motgang. Men, vi merker jo det litt på kroppen vi også når det butter i mot. Noe av piffen går litt ut, selv om vi forsøker å synge så høyt og godt vi kan, sa Rægestimens Richard Tørressen og Kenneth Vestberg til N247 etter kampen.