Fredag formiddag fikk Fløy IL besøk av Ivan Lindland og Nina Sabovic t.v. besøk fra ingeniør og arkitektfirmaet Lindland Prosjektering (LBP). Nå håper Frode Andersen fra Byggmakker og leder i hovedstyret i Fløy IL, Leif Arnesen at planene om et større klubbhus/rom blir realisert.

Fløy IL: Ønsker å utvide klubbrommet

Publisert
Leif Arnesen (t.v.) og Frode Andersen ønsker å utvide dagens klubbrom.

- I utgangspunktet ser dette litt vanskelig ut. Nå tar vi med oss dagens befaring hjem til kontoret vårt i Vågsbygd, så tar vi alt videre derfra, sier Ivan Lindland i ingeniør og arkitektfirmaet Lindland Byggprosjektering (LBP).

To ganger

Fredag formiddag traff N247 han og ingeniør-kollega Nina Sabovic, samt leder i hovedstyret i Fløy IL Leif Arnesen og Frode Andersen fra Byggmakker.

- Vi ønsker å utvide dagens klubbrom. Vi trenger rett og slett mer plass, sier Arnesen som videre forteller at klubben har tre avdelinger; fotball og håndball, samt ei skigruppe. To ganger tidligere har idrettslaget på øya «snust» på og laget tegninger på ei tomt hvor de ønsket å bygge et klubbhus. Det første forslaget var ved den lille heia som fører inn mot den innerste parkeringsplassen i Lindebøskauen. Den andre var ment på den vesle fjellknausen kloss ved hallen. Begge strandet.

- Vi har satt av noen midler til et eventuelt klubbhus/rom. Nå får vi se hvor vi lander, sier Leif Arnesen etter fredagens befaring.

I 2005

Nina Sabovic og Ivan Lindland viser her frem tegningene på dagens klubbrom.

Det er 18 år siden Flekkerøyhallen ble bygget. Idrettslaget fikk sitt eget klubbrom og kontor i det ene hjørnet som har vinduer ut mot Cemo Arena. I alle år hadde alt handlet om fotball ute i Lindebøskauen frem til øyas storstue så dagens lys. I kjølvannet kom håndballgruppa og mange år senere ble Fløy Ski stiftet. I takt med dette økte medlemstallet betraktelig.

Vanskelig

Dagens klubbrom er delt inn i tre deler. Et oppholdsrom med et lite kjøkken, samt et lite møterom og kontor.

Til sammen er det 16 meter langt, åtte meter bredt og en takhøyde på tre meter.

- Vi har vel aldri før tegnet et ekstra klubbrom som skal bygges over dagens klubbrom slik det er ment her. Det er mer vanlig innen næring, sier Ivan Lindland.

- Som sagt. Vi må først undersøke flere detaljer. Det kan bli en kostbar affære, og det kan bli veldig vanskelig å få til, avslutter han.

Powered by Labrador CMS