Fløy gikk offensivt ut i starten av kampen hjemme mandag ettermiddag.

Hektisk i sluttminuttene da Fløy tapte mot VIF 2

Publisert Sist oppdatert
Kristian Eriksen startet kampen på benken etter en overtråkk på trening tidligere i uken. Han utliknet til 1-1 etter bare å ha vært fire-fem minutter på banen ute i andre omgang.

Før møtet mellom Fløy og VIF 2 på Cemo Arena på Flekkerøy mandag kveld, stod begge klubbene bokført med 22 poeng. Da kampen var over kunne gjestene fra Oslo sette seg på bussen hjemover med en 3-1 seier og tre nye poeng i treningsbaggen.

Kjedelig

Det som skjedde i de første 45, er det knapt verd å bruke tastaturet på. Fattig på sjanser, og lite underholdningsverdi. Det var først etter at gjestene tok ledelsen (Lorentz Apold-Aasen) da det var spilt i ti minutter av 2. omgang at det ble litt mer fart i kampen. Fløy måtte jage ei utlikning, og den kom temmelig kjapt. Måltyven Kristian Eriksen startet kampen på benken etter en overtråkk på trening tidligere i uken. Han ble kastet innpå da VIF tok ledelsen og bare 4-5 minutter senere satte han inn 1-1 etter et fint innlegg av Peder Dovland fra høyrekanten. Det gjenstod halvtimen av kampen, og begge lagene jaget en trepoenger.

Det ble skapt sjanser i begge ender, men noe scoringer ble det ikke før VIF fikk tildelt straffe etter at en Fløy-forsvarer handset på et innlegg fra høyrekant. Torgeir Børven ordnet 1-2. Det lyste 84. minutter på kampuret, og nå var det bare den strake vei fremover for Fløy.

Hektiskt

Enkelte sjanser dukket opp, det ble brølt på straffespark etter en klinsj mellom VIF-keeperen og en Fløy-spiller. Fløys Dirirsa Gamachis fikk sitt andre gule og måtte gå i dusjen. Det ble både hektisk, tøft og ampert etter hvert, med blant annet tøffe taklinger. I overtidsminuttene ble Fløys sisteskanse Ante Knezovic kastet frem og inn i VIF-boksen i håp om ei utlikning og ett uhyre viktig poeng.

I stedet var det gjestene og Lorentz Apold-Aasen som ble tomåls-scorer med sin 1-3-scoring.

- I dag bruker vi tre spillere som kom innpå i Eliteserien og 2-1-tapet mot Brann søndag, sa VIF-trener Øystein Sanden til N247 før kampen.

- Synd, dette. Vi hadde våre sjanser utover, men det ville seg ikke. Nå får vi bare brette opp ermene på ny borte mot Grorud om fjorten dager, sa Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen etter kampen.

Bursdag

Arne Andås (i front) er med å synger i Rægestimen. Mandag fylte han 18 år, og feiret det blant annet med å ta sertifikatet. Men han måtte gå skuffet hjem fra Cemo Arena etter at Fløy tapte 3-1 for VIF 2.

- Dette var en kjip avslutning på bursdagen min, sa en likevel litt blid Arne Andås til N247 etter kampen.

18-årsdagen hans åpnet nemlig perfekt for den allsidige unggutten. Bare et par-tre timer etter at han riktig hadde våknet til liv hjemme på Mæbø, satt han blid og fornøyd i kjøreskolebilen med sertifikatet mellom fingrene.

- Kjempegøy dette. Nå gjenstår bare en viktig ting i dag, og det er tre poeng til Fløy, sa Arne noen få timer før avspark.

- Nå får vi bare krysse fingrene for de kommende kampene, sier den blide øygutten som er godt kjent for sin store dugnadsånd på øya.

Foruten å være med i Rægestimen, er han med i den store gjengen som samler paller til det årlige sankthansbålet på indre Lindøy. Han er med og dekker til under Mannsmøtene, videre er han med i «Ung dugnad» i BK Sjøspeiderne, og så har han det veldig gøy sammen med en gjeng kamerater som håndballspiller i KIF Håndball. Dette bare for å nevne en del av det han bidrar med. Til daglig er han lærling hos Olav Martin Sørli Entreprenør.

Fløy ligger for øyeblikket under nedrykksstreken med fire kamper igjen å spille.