Bildet er fra hjemmekampen mot Egersund i PostNord-ligaen. Fløy tapte 0-1.
Bildet er fra hjemmekampen mot Egersund i PostNord-ligaen. Fløy tapte 0-1.

Møter VIF 2 mandag: - Det blir fem «cupkamper» i innspurten

Publisert
Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen (fremst) gleder seg veldig til kampen mot VIF 2 hjemme på Flekkerøy mandag.
Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen (fremst) gleder seg veldig til kampen mot VIF 2 hjemme på Flekkerøy mandag.

- Vi ligger over nedrykksstreken, så alt ligger i våre egne hender. Vi skal kun fokusere på våre egne kamper, og helst unngå å må bli avhengig av andre lags resulterer, sier Fløy-trener Marius Kjørvik Johansen foran møte med VIF 2 mandag på Flekkerøy.

Ligger likt

Klubbene i PostNord-ligaen avdeling 1 ligger tett som hagl fra syvende plass og helt ned til bunns. Slik ser det ut: Vard/Haugesund (26), Ørn/Horten (25), Fram/Larvik (23), Træff (23), Fløy (22), VIF 2 (22), Brattvåg (19) og AFK 2 (17). Alle klubbene har spilt 21 kamper, mens Brattvåg har en hengekamp.

I 2021-sesongen var Fløy en av klubbene som virkelig slet i bunnen av tabellen. Alt ble avgjort med en solid seier og scoringer på overtid på bortebane mot Kjelsås. Til stor jubel fra tilreisende øy-folk, og ikke minst fra samtlige som så kampen på storskjerm inne i klubbrommet i Flekkerøyhallen.

- Vi ønsker for all del å ikke komme i en slik situasjon igjen. Selv om stemningen var til å ta å føle på i sluttminuttene og ikke minst i timene etter kampen, sier Marius.

Fokus

- På treningene i uken som har gått har vi pratet en del om dette med å kun ha fokus på oss selv. Ikke på hvordan de andre klubbene gjør det. Nå skal vi brette opp ermene sammen, og satse alt på å ta et steg oppover. Vi skal gå ut på Cemo Arena og gjøre det bedre enn tilfellet var hjemme mot Brattvåg forrige helg. Da hadde vi ikke helt flyten. Men, samtidig, det er veldig sterkt å ta med seg ett poeng (1-1) på en dag når ikke alt klaffer. Det viser bare at det bor mye godt i laget. Vi er skadefrie og stemningen i troppen er prima, sier Marius Kjørvik Johansen foran den første «cupkampen» mandag. De neste fire ser slik ut: Grorud- Fløy, Fløy- Fram, Vard- Fløy og Fløy- Notodden.

Powered by Labrador CMS