Fløys beste var målscorer Furaha som gang på gang skapte problemer for Lyn-forsvaret.

PostNord-ligaen: Tapte mot Lyn

Publisert Sist oppdatert
Gjengen fra Fløy support Oslo med leder Ole Fredrik Thorsen.

Fløy tapte søndagens kamp på Bislet stadion mot Lyn 1986 med 3-1 foran 1.200 tilskuere. Det stod 1-1 ved pause etter at Jerv-lånespilleren Josias King Furaha utlignet Lys ledelse. Kampen ble spilt på en fin, men noe sleip grasmatte, noe som skapte problemer for begge lag i pasningsspillet.

Utover andre omgang viste Lyn seg som det fysisk sterkeste laget og scoret to mål i det siste kvarteret. Fløy klarte å tilrive seg et overtak etter 1-2 scoringen, men Lyn avgjorde kampen i det 90. minutt.

Fløys beste var målscorer Furaha som gang på gang skapte problemer for Lyn-forsvaret med sin teknikk og hurtighet. Keeper Ante Knezovic var også meget bra selv om han må ta den siste Lyn-scoringen på sin kappe da han foretok en noe unødvendig utrusning på en Lyn-kontring.

Med denne seieren ligger Lyn 1896 to poeng bak lederlaget Egersunds IK og har en kamp mindre spilt. Fløy ligger på en 10. plass, to poeng over streken. Neste søndag kl. 13.00 er det klart for meget viktig kamp mot bunnlaget Brattvåg på Cemo Arena.