Torsdag kveld hadde Busra Bostanci tatt den rosa vogna med konditorvarer med seg til Høllebrygga hvor det var godt med folk.

– Ble invitert til Høllen

Publisert

– Jeg hadde den rosa vogna i en oppkjørsel i Vågsbygd da to menn inviterte meg til å komme til Høllen. Det viste seg at de to hadde tilknytting til arrangementet Cars - Bikes & Coffee som møtes her i Høllen, sier Busra Bostanci til N247.

Fra den rosa vogna på Høllebrygga tilbyr hun ulike konditorvarer, de fleste typiske desserter, og når det i tillegg til torsdagens arrangement også dukker opp busslaster med turister, er det mange som vil sjekke ut salgsvarene fra nykommeren.

— Høllen er en sentral plass med mange mennesker nå om sommeren, og kan være en god plass for meg, forklarer hun.

Flyktet fra Tyrkia

Bostanci forteller at hun kom som flyktning fra Tyrkia til Norge i 2019. Hun har bodd på integreringsmottak i Kristiansand, og etter at oppholdstillatelse var i orden har hun bodd ulike plasser i Norge før hun kom tilbake til Kristiansand i 2021.

Som utdannet konditor og med praksis fra norske konditorier forsøker hun seg nå på egen hånd. I tillegg til salget fra vogna tar hun gjerne bestillinger på kaker til ulike anledninger. Fra salgsboden er det i første rekke desserter, cupcakes og cookies som tiltrekker kunder. Hvor hun kan få lov til å stå med den rosa vogna har vært en utfordring. Denne torsdagen er andre gang hun er i Høllen, og hun vil gjerne komme tilbake.

– Det er litt vanskelig å få tillatelse til å stå med den rosa vogna og selge varene flere aktuelle plasser, men jeg kommer gjerne tilbake til Høllen hvis jeg for lov til å være her, sier Busra Bostanci.
Powered by Labrador CMS