Flytter til Tangvall i januar

Publisert

- Vi har aldeles ikke stengt på Linnegrøvan, her er det «business as usual», sier Gunnar Sagen.
Sagen forteller til N247 at han får mange henvendelser fra folk som tror Gunders kafé på Linnegrøvan er stengt, men det er den som sagt ikke. 
- Etter at jeg overtok driften selv igjen har vi hatt normal åpning hele tiden, men jeg har syslet med planer om å gjøre noen endringer. Ut dette året holder vi imidlertid på som tidligere. Når vi runder nyttår er det helt slutt i dagens lokaler. Etter 19 år med Gunders kafé har jeg nå solgt lokalene her på Linnegrøvan. I januar overtar Roger Aamodt den delen av bygget som jeg eier, sier Sagen.
Fortsetter på Tangvall
Han har imidlertid ingen planer om å legge kafédriften på hylla, og i løpet av få dager regner han med å signere kontrakt om leie av lokaler på Tangvall. 
- Vi er i full gang med å planlegge en ny kafé, men detaljer om hvor og akkurat hvordan konseptet blir, og når vi åpner må jeg kommer tilbake til når alt er avklart med kontrakter og avtaler, sier Sagen.
- Du vet ikke hvor mye jeg koser meg her med alle de trivelige gjestene, så jeg må jo finne på noe etter nyttår også, sier kaféverten på Linnegrøvan. 
I Januar åpner blir det åpning av ny kafé på Tangvall, men ut året er det "business as usual" på Gunders kafé på Linnegrøvan, sier Gunnar Sagen. (Foto: Jon Aamodt)
Powered by Labrador CMS