Erik Spieler på Gunders kafe i Søgne er grupperingene som sier ja til Søgne og Songdalen i Kristiansand samlet fredag kveld

– Kan bikke begge veier

Publisert

På Gunders kafe i Søgne er grupperingene som sier ja til Søgne og Songdalen i Kristiansand samlet fredag kveld og venter i stor spenning frem mot at klokken skal passere 21.00 og de første resultatene av folkeavstemningen publiseres fra Valgdirektoratet.

– Vi merker at akkurat nå er det sommerfugler i magen. Dette blir kjempespennende og er på ingen måter avklart. Resultatet kan bikke begge veier, sier Erik Spieler til N247.

Sammen med resten av gruppen har han forventninger til resultatet, men legger til at resultatet som kommer må tas til etterretning uansett utfall.

– Vi håper det går vår vei, men det vil i alle fall være godt å bli ferdig med saken nå, utdyper Spieler.

Håper på klart resultat

Om grupperingens involvering etter at resultatet foreligger sier Spieler at valgkampmodusen nå er over, men utelukker ikke at det kan komme oppfølging med tanke på henvendelser fra media og videre politisk behandling lokalt og sentralt når de formelle beslutninger i kjølvannet av folkeavstemningen skal fattes.

– Det er et håp at oppslutningen om folkeavstemningen skal være så stor og resultatet så klart at vi unngår at det i etterkant stilles spørsmål. Det er derfor vi med stor spenning ser frem mot klokken 21.00 og håper det kort tid etter dette kan komme en god antydning om det endelige resultatet. Engasjementet har for flere involverte vært til dels stor belastning. Det skal være godt å få saken tilbakelagt, mange føler seg trøtte og er glad for at vi nå kan være ferdig med saken om kommunene her lokalt, sier Erik Spieler mens klokken tikker mot 21.00 fredag kveld.

Powered by Labrador CMS