Første episode av «Padleperler» fra Søgne-skjærgården

Publisert

I sommer har Lars Verket filmet seks nye episoder til Fri flyt-serien «Padleperler i Norge». En fra Kristiansand-skjærgården, en fra Ryvingen fyr i Mandal og fire eller fem fra Søgne-skjærgården.
Torsdag ble den første filmen publisert og den kan du nå se på N247.
Videoene blir først publisert på fftv.no (Fri Flyt).
- Vi skal padle mye her i dette skjærgårdsparadiset, sier Lars Verket som har med seg fotograf og dronepilot Magnus Furset, Johan Hefermel fra Padlespesialisten og Jarle Føreland, frilufts- og padleentusiast fra Kristiansand.
- Vi skal innom Ny-Hellesund selvfølgelig, Verftet, Skarvøya, området rundt Hundsøya kommer vi sikkert også til å filme og andre perler vi kommer over etterhvert, forteller han videre, ivrig etter å komme seg ut på sjøen.
- Eldorado
- Søgne-skjærgården er et eldorado for padlere, med alle sine holmer og skjær, trange sund og vakker natur. Det er enkelt å finne seg smule farvann hvis det skulle blåse litt, og det gjør denne kommunen ganske unik for familier og nybegynnere som ønsker å padle, fortsetter han.
Verket forteller til N247 at det kommer fem episoder til.
3. juli: Filmingen starter og fotograf Magnus Furset sørger for at kameraet til Lars Verket virker som det skal. (Foto: Arkiv, Nicolai Prebensen)
Powered by Labrador CMS