Fra venstre: Bjørge (Vennesla), Daniel (Vennesla), Sunniva (Søgne), Elisabeth (Søgne), Lene (Søgne) og Eva (Vennesla)

Søgne sikret seg plass i Norgesmesterskap for Hjelpekorps

Publisert
En fornøyd gjeng som tirsdag kvalifiserte seg til NM.

Av Søgne Røde Kors Hjelpekorps ved Lene Eilertsen, administrativ leder 

Agder Røde Kors arrangerte i dag kvalifiseringskonkurranse til Norgesmesterskapet for hjelpekorps på Åros i Søgne. Totalt tre lag deltok: SøVen (et blandingslag fra Søgne og Vennesla), RØFF og et rent Vennesla-lag.

Gjennom fire ulike poster ble lagene testet i både førstehjelp og hjelpekorpsfaglige ferdigheter. Postene var båresurring, Røde Kors historie, presisjon med kasteline og førstehjelpssaker frivillige kan møte på sanitetsvakter, samt. under søk- og redningsaksjoner.

SøVen, et blandingslag fra Søgne- og Vennesla Røde Kors Hjelpekorps, stakk av med seieren og er nå klare for Norgesmesterskapet i Akershus fra 30. august til 1. september.

Kvalifiseringen foregikk på Årosstranda i Søgne.

Vi i SøVen mottok gode tilbakemeldinger på hvordan vi samarbeidet som lag. Vi har fått kommentarer på at vi har god kommunikasjon innad i laget og ut mot pasienter, er trygge i rollene våre og gjennomfører oppgaver på en effektiv måte.

Vi takker Agder Røde Kors for god gjennomførelse og gode konstruktive tilbakemeldinger, som vi vil ta med oss i forberedelsene mot Norgesmesterskapet.

Powered by Labrador CMS